Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανάρπαστες οι Ducati των πρωταθλητών (+video)

Ελλάδα 21:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανάρπαστες οι Ducati των πρωταθλητών (+video)

NEWSMOTO

Ανάρπαστες οι Ducati των πρωταθλητών (+video)

NEWSMOTO

Μερικές ώρες χρειάστηκαν για να ξεπουλήσουν οι 260+260 ειδικές εκδόσεις Champion της Ducati Panigale V4 S.

Advertisement
Advertisement

Η Ducati παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες δύο ειδικές εκδόσεις της Panigale V4 S αφιερωμένες στους πρωταθλητές του 2022. Η μία ήταν βαμμένη στα χρώματα Lenovo Ducati Team του MotoGP με το νούμερο 63 του Pecco Bagnaia και η άλλη ήταν βαμμένη στα αγωνιστικά χρώματα της Aruba.it Ducati Team του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike με το νούμερο 19 του Alvaro Bautista.

Οι μοτοσικλέτες κατασκευάστηκαν σε 260 αντίτυπα η κάθε μία και έγιναν διαθέσιμες προς παραγγελία την ημέρα γιορτής της Ducati «Campioni in Piazza» στην Μπολόνια. Χρειάστηκαν μόλις μερικές ώρες για να γίνουν ανάρπαστες οι μοτοσικλέτες με τους φανατικούς Ducatisti να εξαφανίζουν τα 520 μοντέλα. Μάλιστα κάποιοι πρόλαβαν να παραγγείλουν και τις δύο εκδόσεις καθώς δεν ήθελαν να μπουν σε δίλημμα ποια να επιλέξουν.

Advertisement
Advertisement

Οι Panigale V4S Champion Edition βασίζονται στο κορυφαίο superbike των Ιταλών και προσφέρονται αποκλειστικά με μονή σέλα. Η πάνω πλάκα τιμονιού είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο έχοντας χαραγμένο το όνομα του μοντέλου και την αρίθμηση του. Στο τεχνικό κομμάτι η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με ξηρό συμπλέκτη STM-EVO SBK, εξάτμιση της Akrapovic με έγκριση για χρήση στο δρόμο, σύστημα φρένων Brembo Stylema R και Rizoma αλουμινένια μαρσπιέ.

Φυσικά, η Panigale του Bagnaia και του Bautista έχουν άφθονα ανθρακονήματα σε πολλά σημεία, ενώ συνοδεύεται και από το σύστημα Data Analyzer+ που καταγράφει την απόδοση της μοτοσικλέτας και ρυθμίζει πολλαπλούς τομείς της απόδοσης.

Advertisement

Οι καλύτερες στιγμές της Campioni in Piazza.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η χρυσή χρονιά της Ducati σε mini ντοκιμαντέρ (+video)
Ducati: Ο Rossi μας έκανε ζημιά
Είναι η Rally η πιο ολοκληρωμένη Ducati Multistrada V4;