Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανανέωση για το Honda CRF250R 2022

Ελλάδα 9:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για το Honda CRF250R 2022

NEWSMOTO

Ανανέωση για το Honda CRF250R 2022

NEWSMOTO

Το 2021 ήταν η χρονιά που έφερε μεγάλες αλλαγές στο μεγάλο ΜΧ μοντέλο της Honda, CRF450R, οπότε τώρα ήρθε η σειρά του CRF250R να ανανεωθεί.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή αφορά στο νέο αλουμινένιο πλαίσιο δύο δοκών, το οποίο ακολουθεί τις αλλαγές που έγιναν πέρυσι στο πλαίσιο του CRF450 και είναι 3 κιλά ελαφρύτερο από αυτό του φετινού μοντέλου.

Επίσης υπάρχει νέα έδραση ψαλιδιού και νέες τιμονόπλακες με μικρότερη ακαμψία.

Στις αναρτήσεις έχουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι 49 χιλ Showa σεταρισμένο με νέες ρυθμίσεις στα πρότυπα των εργοστασιακών αγωνιστικών του Ιαπωνικού πρωταθλήματος ΜΧ και ένα επανασχεδιασμένο αμορτισέρ Showa με μεγαλύτερο έμβολο και νέο Pro Link μοχλικό.

Advertisement
Advertisement

Η σέλα είναι στενότερη και 10 χιλ χαμηλότερη κάνοντας πιο εύκολη την επιβίβαση του αναβάτη.

Το δεύτερο σημείο αλλαγών αφορά τον κινητήρα, όπου η Honda έριξε πολλή δουλειά στην υπάρχουσα μονάδα του CRF250R για να καταλήξει σε απόδοση τονωμένη κατά 10% σε ισχύ και 15% σε ροπή.

Advertisement

Επανασχεδιασμένος είναι και ο συμπλέκτης έχοντας έναν επιπλέον δίσκο, στοχεύοντας ετσι σε ελαφρύτερη αίσθηση στο χέρι. Η Honda λέει πως η δύναμη που απαιτείται στον λεβιέ μειώθηκε κατά 4%, ενώ η αντοχή του στον χρόνο αυξήθηκε κατά21%.

Advertisement

Στα ηλεκτρονικά συναντάμε το σύστημα Launch Control του HRC που διαθέτει τρεις ρυθμίσεις ανάλογα με το πεδίο όπου θα τρέξει η μοτοσυκλέτα.

Παράλληλα, διατηρείται και η επιλογή χαρτογραφήσεων κινητήρα με το κουμπί Engine Mode Select Button, μέσω του οποίου ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών modes (Στάνταρ, απαλή και επιθετική).

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παρουσιάστηκε η έκδοση Cross-Country του Honda CRF450RX

Με άρωμα απο MXGP το νέο Honda CRF 450R

Honda CRF450R/ RX 2022: Μικρές αναβαθμίσεις