Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανακοινώθηκε η τιμή της ΚΤΜ 1390 Super Duke R EVO (+video)

Ελλάδα 13:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανακοινώθηκε η τιμή της ΚΤΜ 1390 Super Duke R EVO (+video)

NEWSMOTO

Ανακοινώθηκε η τιμή της ΚΤΜ 1390 Super Duke R EVO (+video)

NEWSMOTO

Η εκρηκτική KTM 1390 Super Duke R EVO είναι έτοιμη να ανάψει φωτιές στην κατηγορία των hypernaked πιο δυνατή και τεχνολογικά προηγμένη από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Το 2024 είναι η χρονιά του «Δούκα» καθώς το αγαπημένο μοντέλο Duke της KTM γιορτάζει τα 30 χρόνια ζωής του. Η επιστροφή του ιστορικού 990 Duke το 2024 προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους της Αυστριακής μάρκας, ωστόσο εκείνο που τους έκανε να χάσουν τον ύπνο τους είναι η έλευση του πλήρως αναβαθμισμένου 1390 Super Duke R EVO.

Το εκρηκτικό hypernaked για μια ακόμα φορά είναι έτοιμο να προκαλέσει τρόμο και να γεμίσει αδρεναλίνη τους αναβάτες σε όλο τον κόσμο έχοντας ακόμα περισσότερη δύναμη, ακόμα καλύτερες αναρτήσεις και προηγμένη τεχνολογία δανεισμένη από το MotoGP. Η KTM στην Ελλάδα αποκάλυψε την τιμή της μοναδικής αυτής μοτοσικλέτας που είναι στα 24.350 ευρώ στην έκδοση R και στα 26.450 ευρώ στην έκδοση R EVO.

Στην κορυφαία έκδοση EVO ο κινητήρας είναι ο ανανεωμένος δικύλινδρος V2 των 1.350 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 190 ίππους και 145 Nm ροπής. Συνοδεύεται από τελευταίας γενιάς σουίτα ηλεκτρονικών με τεχνολογία MotoGP δημιουργώντας ένα naked ικανό να γράψει ταχύτερους χρόνους σε οποιαδήποτε πίστα.

Advertisement
Advertisement

Η μεγάλη διαφορά της έκδοσης EVO είναι στις αναρτήσεις οι οποίες είναι ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες και με ενεργητική λειτουργία. Το σύστημα έχει εξελίξει WP μαζί με την KTM Racing και διαθέτει το σύστημα WP Semi-Active Technology που ρυθμίζει την απόσβεση σε πραγματικό χρόνο την ώρα της οδήγησης. Εκτός από την πλήρη ηλεκτρονική ρύθμισή τους, τόσο το πιρούνι εμπρός όσο και το αμορτισέρ πίσω είναι ελαφρύτερα βελτιώνοντας τη μείωση του συνολικού βάρους της μοτοσικλέτας στα μόλις 201 κιλά.

Η καινούρια hypernaked της KTM αναμένεται το επόμενο διάστημα στο δίκτυο της KTM (Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ) μαζί με όλα τα νέα μοντέλα του 2024 της αυστριακής μάρκας.

Βίντεο early access του 1390 Super Duke R EVO