Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αν θέλεις 125άρι scooter, πας Suzuki!

Ελλάδα 16:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αν θέλεις 125άρι scooter, πας Suzuki!

NEWSMOTO

Αν θέλεις 125άρι scooter, πας Suzuki!

NEWSMOTO

Το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Suzuki φέρνει τα scooter της στο επίκεντρο της αστικής μετακίνησης.

Advertisement
Advertisement

Η Suzuki στην γκάμα της διαθέτει τρία πολύ ποιοτικά και οικονομικά scooter που θα καλύψουν τις ανάγκες αστικής μετακίνησης με στυλ και αξιοπιστία. Το πιο στιλάτο από τα scooter είναι το Address 125 το οποίο σχεδιαστικά έχει τις ρίζες του στα ευρωπαϊκά scooter της δεκαετίας του 1960. Η ευελιξία στην περίπτωση του Address 125 συναντάει το lifestyle και οι μετακινήσεις γίνονται μια απόλυτα ευχάριστη διαδικασία.

Το δεύτερο scooter της Suzuki είναι το Avenis 125 το οποίο έχει σαφώς πιο δυναμικό και σπορ χαρακτήρα. Η οδηγική του συμπεριφορά είναι ασφαλή και σπιρτόζικη, ενώ ο μονοκύλινδρος κινητήρας έχει υψηλή τεχνολογία ισορροπώντας άψογα ανάμεσα στην απόδοση και την οικονομία.

Advertisement
Advertisement

Το τρίτο scooter της παρέας είναι το Burgman Street 125EX. Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα ποιοτικό δίκυκλο με βαρύ όνομα και πλούσιο εξοπλισμό το οποίο προσφέρει αυξημένη άνεση και πρακτικότητα στον αναβάτη.

Για να κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση ενός από τα τρία scooter της η Suzuki δημιούργησε ένα ενδιαφέρον χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα έγινε σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς προσφέροντας μ’ αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το scooter που επιθυμούν με 50% προκαταβολή και εξόφληση του υπολειπόμενου ποσού σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Advertisement

Θυμίζουμε ότι και τα τρία Suzuki Scooters συνοδεύονται από τέσσερα χρόνια εγγύηση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Suzuki V-Strom 1050DE
Το θρυλικό όνομα Djebel επιστρέφει στη Suzuki
Πόσο κοστίζει η νέα Suzuki GSX-8R στην Ελλάδα (+video)