NEWSMOTO

American dream με το UM Motorcycles Renegade Sport 125 (+video)

Ελλάδα 19:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

American dream με το UM Motorcycles Renegade Sport 125 (+video)

NEWSMOTO

American dream με το UM Motorcycles Renegade Sport 125 (+video)

NEWSMOTO

Το Renegade Sport 125 είναι η ποιοτική και φρέσκια πρόταση της UM Motorcycles για καθημερινές μετακινήσεις με χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Η αμερικανική UM Motorcycles από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στην Ελλάδα πριν από περίπου έναν χρόνο, έφερε μαζί της την αμερικανική αύρα και κουλτούρα. Οι μοτοσικλέτες της έχουν προσωπικότητα και δίνουν στον αναβάτη τη δυνατότητα να ζήσει μια διαφορετική εμπειρία μετακίνησης με στυλ, ποιότητα και ασφάλεια.

Το UM Motorcycles Renegade Sport 125 προσφέρει μια φρέσκια αισθητική η οποία θα γίνει ελκυστική σε μεγάλο εύρος αναβατών. Οι σχεδιαστές της UM έχουν προσπαθήσει να ισορροπήσουν ανάμεσα στο ρετρό και το σύγχρονο πετυχαίνοντας τελικά ένα αποτέλεσμα που δεν περνάει απαρατήρητο.

Ο στρογγυλός προβολέας σε συνδυασμό με το χαμηλό ρεζερβουάρ τύπου σταγόνας και την επίπεδη καφέ σέλα δημιουργούν μια οικεία cruiser δομή με μια «εσάνς» από bobber. Πολλά σημεία της μοτοσικλέτας την κάνουν πιο… άγρια υπενθυμίζοντας τον «born to be wild» χαρακτήρα που οφείλει να έχει ένα δίκυκλο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Για το 2024 η UM Motorcycles πρόσθεσε έναν ακόμα πιο εκλεπτυσμένο χρωματισμό πράσινο που δίνει έναν ακόμα πιο όμορφο χαρακτήρα στη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας της UM Renegade Sport 125 είναι ένας μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 9,52 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. Χάρη στη βοήθεια ενός ποιοτικού συστήματος ψεκασμού ο κινητήρας παρουσιάζει μια ομαλή λειτουργία, γραμμική απόδοση και πολύ καλή απόκριση στο γκάζι. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι μηχανικό 5τάχυτο και η μετάδοση γίνεται μέσω αλυσίδας.

Η καθημερινότητά με το Renegade Sport 125 είναι ευχάριστη και πρακτική. Η μοτοσικλέτα έχει πολύ ανάλαφρη αίσθηση, υπακούει πιστά τις εντολές του αναβάτη και προσφέρει πολύ καλή πρόσφυση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλής ποιότητας ασφάλτου. Όλα αυτά χάρη στο στιβαρό ατσάλινο πλαίσιο και τις ποιοτικές αναρτήσεις, ενώ τα φρένα εγγυώνται ασφαλή και αποτελεσματική πέδηση.

Η UM Renegade Sport 125 είναι διαθέσιμη στο δίκτυο της Teoren Motors στην τιμή των 2.700 ευρώ και μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου με τις κατάλληλες προϋποθέσεις.