Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αλλάζει το όνομα της Lucky Explorer η MV Agusta

Ελλάδα 4:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλάζει το όνομα της Lucky Explorer η MV Agusta

NEWSMOTO

Αλλάζει το όνομα της Lucky Explorer η MV Agusta

NEWSMOTO

Η MV Agusta δεν εγκαταλείπει το σχέδιο της πρώτης adventure μοτοσικλέτα της, αλλά εγκαταλείπει το όνομα Lucky Explorer.

Advertisement
Advertisement

Το 2021 και το 2022 ήταν χρονιές αλλαγών και αποφάσεων για την MV Agusta. Η ιταλική μάρκα με την υπογραφή της συνεργασίας με τον Όμιλο Pierer (KTM, Husqvarna, GasGas) ενίσχυσε κατά πολύ όλα τα τμήματά της και πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ένα από τα πράγματα που είχε αφήσει η MV Agusta να αιωρείται τα τελευταία δύο χρόνια ήταν η έλευση της πρώτης adventure μοτοσικλέτα της. Η Lucky Explorer 9.5 που είχαμε δει στο Μιλάνο το 2021 είχε εντυπωσιάσει το κοινό, ωστόσο αυτό το project έμεινε στάσιμο και δεν βρήκε ποτέ το δρόμο της παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Όπως όλα δείχνουν όμως η ιταλική μάρκα έχει αναθερμάνει αυτό το project και αναμένεται να το φέρει τελικά στο προσκήνιο τους επόμενους μήνες. Μια σημαντική αλλαγή που έχει προκύψει και είδε το φως της δημοσιότητας, είναι η ονομασία της μοτοσικλέτας. Η MV Agusta φαίνεται πως εγκαταλείπει το όνομα Lucky Explorer και θα ονομάσει τη μοτοσικλέτα Enduro Veloce.

Η απόφαση έχει σίγουρα λογική καθώς στην γκάμα της υπάρχει ήδη η Turismo Veloce, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει συνέχεια στην γκάμα. Επιπλέον, διέρρευσαν και κατασκοπευτικές εικόνες που δείχνουν τη μοτοσικλέτα στο κλασικό χρώμα της εταιρείας, δηλαδή κόκκινο, ασημί και χρυσό. Θυμίζουμε ότι η μοτοσικλέτα θα χρησιμοποιεί έναν τρικύλινδρο κινητήρα 921 κ.εκ. με απόδοση 115 ίππους, εξελιγμένα ηλεκτρονικά και κορυφαίες αναρτήσεις.

Advertisement

Είναι πολύ πιθανό στην EICMA 2023 τον επόμενο μήνα να έχουμε την Enduro Veloce στο περίπτερο της MV Agusta.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια MV Agusta αφιερωμένη στον «Καθεδρικό της Ταχύτητας»
Αυτή είναι η πιο ακριβή MV Agusta που μπορείς να αγοράσεις σήμερα
Η MV Agusta στην Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ (+video)