Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτό το Suzuki θα θέλαμε να επιστρέψει… ASAP

Ελλάδα 9:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό το Suzuki θα θέλαμε να επιστρέψει… ASAP

NEWSMOTO

Αυτό το Suzuki θα θέλαμε να επιστρέψει… ASAP

NEWSMOTO

Πόσο θα θέλαμε να δούμε ξανά στην γκάμα της Suzuki στην Ευρώπη ένα μοντέλο βασισμένο στη θρυλική DR-Z 400.

Advertisement
Advertisement

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα στην Ιαπωνία όσον αφορά την επιστροφή ενός θρυλικού μοντέλου της Suzuki (για την Ευρώπη) έχουν ενθουσιάσει μεγάλο μέρος του ρομαντικού κοινού των 90’s. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιαπωνία, τα οποία δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Suzuki, υπάρχουν ενδείξεις ότι το 2025 ίσως έχουμε μια νέα dual purpose μοτοσικλέτα βασισμένη στην θρυλική DS-Z 400S.

Για τους πιο νέους, η DR-Z 400S ήταν (και είναι αφού συνεχίζει να πωλείται στις ΗΠΑ) μια dual purpose μοτοσικλέτα με έναν πολυτάλαντο χαρακτήρα. Το βασικό της χαρακτηριστικό ήταν η ευκολία με την οποία μπορούσε να κινηθεί σε όλα τα τερέν χαρίζοντας στον αναβάτη – οποιουδήποτε επιπέδου και εμπειρίας – να απολαύσει την οδήγηση με απλό και αξιόπιστο τρόπο.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας πολύ μικρή παρουσία στην Ευρώπη πλέον η Suzuki κάτω από τα 600 κ.εκ. θα ήταν λογικό να ασχοληθεί ξανά με μια τέτοια μοτοσικλέτα στην κατηγορία των 400 κ.εκ. Το ιδανικό μοντέλο λοιπόν θα ήταν ένα νέο DR-Z το οποίο θα μπορούσε εύκολα να κοντράρει το Honda CRF300L.

Οι Ιάπωνες εικάζουν ότι το νέο μοντέλο θα ονομάζεται DR-Z 4S και θα είναι εξοπλισμένο με μονοκύλινδρο κινητήρα απόδοσης 40 ίππων. Οι αναρτήσεις θα έχουν μεγάλες διαδρομές, οι τροχοί θα είναι ακτινωτοί 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω, ενώ το βάρος θα είναι μόλις στα 145 κιλά. Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τα νέα από το Χαμαμάτσου που σίγουρα κάτι ετοιμάζει για την δημοφιλέστατη κατηγορία A2 στην Ευρώπη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Suzuki V-Strom 1050DE
Το θρυλικό όνομα Djebel επιστρέφει στη Suzuki
Πόσο κοστίζει η νέα Suzuki GSX-8R στην Ελλάδα (+video)