Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτό είναι το σπάνιο scooter του Maradona

Ελλάδα 11:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το σπάνιο scooter του Maradona

NEWSMOTO

Αυτό είναι το σπάνιο scooter του Maradona

NEWSMOTO

Το ξεχασμένο scooter του Diego Maradona εμφανίστηκε σε ιστοσελίδα πώλησης μοτοσικλετών.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια του Diego Maradona στην Νάπολη ήταν δραματικά καθώς ο Αργεντινός άσσος είχε ξεκινήσει την εμπλοκή του με τα ναρκωτικά. Μετά από την 15μηνη ποινή αποχής από τα γήπεδα της Ιταλίας αποφάσισε να επιστρέψει στην Αργεντινή και να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα Newell’s Old Boys στο Ροζάριο.

Εκεί, ο Maradona κάποια στιγμή μέσα στο 1993 αποφάσισε να αγοράσει ένα scooter για να το προσθέσει την ατελείωτη συλλογή του (από μοτοσικλέτες μέχρι… τανκ) και να μετακινείται στην πόλη. Το μοντέλο που απέκτησε ήταν ένα Honda Elite CN250 το οποίο φημολογείται ότι έφερε απευθείας από την Ιαπωνία και τον είχε απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός να οδηγεί με τις κόρες του Dalma και Gianina.

Advertisement
Advertisement

Αυτό λοιπόν το scooter του Diego εμφανίστηκε πρόσφατα σε σελίδα πωλήσεων και μάλιστα με όλα τα γνήσια έγγραφά του. Στις εικόνες φαίνεται ότι το scooter αγοράστηκε από τον Maradona στις 22/3/1993 με το ασφαλιστήριο να αναγράφει την θρυλική κατοικία που χρησιμοποιούσε στο Buenos Aires και γιορτάστηκε έξαλλα η κατάκτηση του Μουντιάλ του 2023 από την Αργεντινή.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι εκείνη την εποχή που ο Maradona απέκτησε το Honda CN250, η ομάδα της Newell’s Old Boys είχε κεντρικό χορηγό την Yamaha. Αυτό φυσικά μόνο ένας σταρ σαν τον Diego Maradona θα μπορούσε να κάνει. Για την ιστορία, το scooter του Diego κοστολογήθηκε αρχικά από τον πωλητή στην τιμή των 180.000 ευρώ και αργότερα υποχώρησε στις 27.500 ευρώ!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η τιμή – ρεκόρ που δώσανε για την Porsche 911 του Maradona
Έπαιξε μπάλα με τον Maradona o Alonso
Daytona Iris e125: Με στυλ και… ησυχία

Advertisement