Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτή είναι η τιμή της εντυπωσιακής BMW R12 NineT (+video)

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η τιμή της εντυπωσιακής BMW R12 NineT (+video)

NEWSMOTO

Αυτή είναι η τιμή της εντυπωσιακής BMW R12 NineT (+video)

NEWSMOTO

Η BMW Motorrad προσθέτει στην γκάμα της μια αυθεντική roadster με τη φιλοσοφία του Soulfuel.

Advertisement
Advertisement

Για το 2024 στην γκάμα της BMW Motorrad μπορεί να επικρατεί η R1300GS, ωστόσο υπάρχουν και άλλα, εξίσου σημαντικά μοντέλα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Ανάμεσα στα καινούρια μοντέλα της μάρκας συναντάμε την εντυπωσιακή R12 NineT, την roadster με τον απόλυτα αυθεντικό χαρακτήρα και την διασκεδαστική οδηγική συμπεριφορά.

Η μοτοσικλέτα το επόμενο διάστημα θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα με την τιμή της να έχει οριστεί στις 18.900 ευρώ. Η νέα BMW R12 NineT διατηρεί τον σχεδιαστικό χαρακτήρα της οικογένειας NineT με έντονο classic χαρακτήρα που συνδυάζεται με σύγχρονες λύσεις. Στο εμπρός μέρος διατηρείται ο στρογγυλός προβολέας LED έχοντας το μακρόστενο ρεζερβουάρ να θυμίζει το παρελθόν της μάρκας, ενώ οι πανέμορφες διπλές εξατμίσεις δίνουν μια cafe racer χροιά στη μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι ο boxer δικύλινδρος αερόψυκτος των 1.170 κ.εκ. ο οποίος στο R12 nineT αποδίδει 109 ίππους και 115 Nm ροπής. Το πλαίσιο είναι καινούριο ατσάλινο σωληνωτό μονοκόμματο και όχι δύο τμημάτων όπως η προηγούμενη γενιά του R nineT. Καινούριο είναι επίσης το φίλτρο αέρα, η εξάτμιση και οι αναρτήσεις με πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 45 χιλ. και σύστημα Paralever πίσω.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BMW Motorrad (@bmwmotorrad)

Advertisement

Τα φρένα είναι πανίσχυρα με 4πίστονες δαγκάνες και δίσκους 310 χιλ. με ABS. ενώ στους τροχού συναντάμε χυτές αλουμινένιες ζάντες 17 ιντσών. Προαιρετικά υπάρχει η επιλογή Option 719 με ακτινωτές ζάντες. Ο εξοπλισμός είναι πολύ πλούσιος καθώς η R12 NineT διαθέτει σύστημα traction control, τρία προγράμματα οδήγησης, BMW Motorrad ABS Pro στα φρένα και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί Keyless.

Advertisement

Η καινούρια μοτοσικλέτα της BMW Motorrad θα είναι διαθέσιμη σύντομα στην τιμή των 18.900 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: BMW R 1300 GS
Επιστρέφουν στις Άλπεις οι BMW Motorrad Days
Πότε περιμένουμε στην Ελλάδα την BMW CE-02 (+video)