Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αυτή είναι η ιδανική πρώτη σου μοτοσικλέτα

Ελλάδα 8:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η ιδανική πρώτη σου μοτοσικλέτα

NEWSMOTO

Αυτή είναι η ιδανική πρώτη σου μοτοσικλέτα

NEWSMOTO

Το μικρότερο μέλος των TRK της Benelli είναι ο πρώτος υποψήφιος για την πρώτη σου πραγματική μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Η οικογένεια των TRK από το 2023 ετοιμάζεται να υποδεχτεί ακόμα δύο μοντέλα, το TRK 702 και το TRK 800 τα οποία θα πλαισιώσουν τα ήδη πολύ επιτυχημένα TRK 502. Εκείνο ωστόσο που παραμένει η λύση αυτών που θέλουν για πρώτη φορά να μπουν στις μεγαλύτερες μοτοσικλέτες ή να κάνουν το βήμα από τα scooter στη μοτοσικλέτα, είναι η TRK 251.

Το μικρότερο μοντέλο της οικογένειας των TRK βρίσκεται στην αγορά από το 2019 και έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό κοινό το οποίο εκτιμάει τα εξαιρετικά στοιχεία πρακτικότητας και ασφάλειας της μοτοσικλέτας. Η TRK 251 ανήκει στην κατηγορία των street adventure πόλης το οποίο συνδυάζει την άνετη θέση οδήγησης με αντίστοιχα μεγαλύτερες διαστάσεις που καλύπτουν και ταξιδιωτικές ανάγκες.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του 251 είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 250 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 25,8 ίππους και 21,1 Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού και η μετάδοση μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων. Το σύνολο είναι αποδοτικό και οικονομικό με γραμμική λειτουργία και δυνατές μεσαίες.

Το πλαίσιο του μικρού TRK είναι ατσάλινο σωληνωτό και συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο σε κάθε τροχό και συνεργάζονται με σύστημα ABS, ενώ οι τροχοί είναι 17 ιντσών. Η συμπεριφορά της μοτοσικλέτας είναι πολύ διασκεδαστική, με έμφαση στην ευελιξία και την ασφάλεια.

Advertisement

Το TRK 251 είναι φιλικό, ασφαλές και πολύ εύκολα προσβάσιμο για άνδρες και γυναίκες, κάτι που δικαιολογεί απόλυτα την προτίμηση που έχει το κοινό προς το μοντέλο της Benelli. Η τιμή του είναι στα 3.900 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway.

Βίντεο παρουσίασης της TRK 251.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το επόμενο best seller της Benelli, πόσο κοστίζει; (+video)
Απίθανο βίντεο ελληνικής αντιπροσωπείας για την Benelli (+video)
Benelli: Η μεγάλη επιστροφή του «ανεμοστρόβιλου»