Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αέρας ανανέωσης στην γκάμα της Benelli

Ελλάδα 23:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αέρας ανανέωσης στην γκάμα της Benelli

NEWSMOTO

Αέρας ανανέωσης στην γκάμα της Benelli

NEWSMOTO

Η νέα σειρά BKX της Benelli φέρνει μια φρέσκια προσέγγιση των Ιταλών στις μικρομεσαίες μοτοσικλέτες.

Advertisement
Advertisement

Η Benelli περνάει στην επίθεση όσον αφορά την γκάμα των μεσαίων μοτοσικλετών της φέρνοντας αέρα σχεδιαστικής ανανέωσης. Απόδειξη των παραπάνω είναι η έλευση των BKX 300 και BKX 300S, δύο μοντέλων με εντελώς καινούρια σχεδιαστική προσέγγιση απευθείας από τον Centro Stile της Benelli στο Πέζαρο.

Πρόκειται για ένα dual purpose και ένα naked μοντέλο που αναμένονται σύντομα στην Ελλάδα και σίγουρα θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Ιδιαίτερα η έκδοση περιπέτειας BKX 300 «φωνάζει» ότι σχεδιάστηκε για ιδανικά για την ελληνική πραγματικότητα.

Η BKX 300 είναι εξοπλισμένη με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 292 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 29 ίππους και 24,5 Nm ροπής. Συνεργάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και συνδυάζει τις καλές επιδόσεις με την αξιοπιστία και την οικονομία στο καύσιμο.

Advertisement
Advertisement

Οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές καθώς συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 41 χιλ. και μονό αμορτισέρ πίσω με διαδρομή 180 χιλ. για άνεση και στις χωμάτινες διαδρομές.

Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 280 χιλ. εμπρός και έναν 240 χιλ. πίσω με ABS, ενώ οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει USB θύρα φόρτισης, LCD ψηφιακή οθόνη, LED φώτα με DRL και ρεζερβουάρ 13 λίτρων.

Τα νέα μοντέλα της Benelli αναμένονται το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα.