Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Αδιανόητο 2 σε 1 επαγγελματικό τρίκυκλο/scooter (+video)

Ελλάδα 21:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αδιανόητο 2 σε 1 επαγγελματικό τρίκυκλο/scooter (+video)

NEWSMOTO

Αδιανόητο 2 σε 1 επαγγελματικό τρίκυκλο/scooter (+video)

NEWSMOTO

Η Hero Motocorp παρουσίασε ένα αδιανόητο ηλεκτρικό scooter που μετατρέπεται σε τρίκυκλο επαγγελματικό όχημα.

Advertisement
Advertisement

Η Hero Motocorp είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής μοτοσικλετών και scooters στην Ινδία με μεγάλη παρουσία και στις ευρωπαϊκές αγορές τα τελευταία χρόνια. Ένα από τα στοιχεία που κάνουν τη Hero να ξεχωρίζει είναι η τολμηρή τεχνολογική της προσέγγιση που άλλες φορές εντυπωσιάζει και άλλες φορές διχάζει.

Στην ετήσια εκδήλωση Hero World 2024 η εταιρεία έκανε ξανά μια απίθανη εμφάνιση παρουσιάζοντας κάτι που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί. Πρόκειται για το Surge 32 ένα φαινομενικά απλό τρίκυκλο επαγγελματικό όχημα μεταφοράς, σαν και εκείνα που ιδιαίτερα στις χώρες της Ασίας είναι πολύ δημοφιλή για τέτοιου είδους επαγγελματικές εργασίες. Κοιτάζοντας όμως καλύτερα το όχημα διαπιστώνεις ότι μέσα στο τρίκυκλο κρύβεται ένα… ηλεκτρικό scooter.

Advertisement
Advertisement

Το Surge 32 είναι ένα 2 σε 1 όχημα που αποτελείται από ένα ηλεκτρικό scooter και ένα επαγγελματικό τρίκυκλο. Στην τρίκυκλη μορφή του, όταν δηλαδή το scooter είναι μέσα στο όχημα, διαθέτει ένα ηλεκτροκινητήρα 13,5 ίππων και μια μπαταρία 11 kWh με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 50 χλμ./ώρα. Σε αυτή τη μορφή ο οδηγός μπορεί να μεταφέρει στην καρότσα έως και 500 κιλά.

Όταν σταματήσεις τη δουλειά σου και θέλεις να επιστρέψεις στο σπίτι σου ή να πας μια βόλτα με το πάτημα ενός κουμπιού το τρίκυκλο «γεννάει« ένα ηλεκτρικό scooter. Ανοίγει το εμπρός μέρος της καμπίνας και το scooter βγαίνει ξεδιπλώνοντας ταυτόχρονα την πίσω ανάρτηση. Πλέον ο οδηγός έχει στα χέρια του ένα ηλεκτρικό scooter με κινητήρα 4 ίππων και μπαταρία 3,5 kWh με τελική ταχύτητα 60 χλμ./ώρα.

Advertisement

Το concept της Hero Motocorp βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε φάση εξέλιξης και δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την παραγωγή του, αλλά σίγουρα είναι κάτι άκρως εντυπωσιακό από τους Ινδούς.

Advertisement

Δείτε το εντυπωσιακό Surge 32.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Χρονιά του Δράκου για τη Vespa (+video)
Αυτό το αυτοκινητάκι του γκολφ έχει κινητήρα υδρογόνου (+video)
Η BMW Motorrad ετοιμάζει ηλεκτρική μοτοσικλέτα επιδόσεων

Advertisement