NEWSMOTO

20 άλογα παραπάνω θα έχει το επόμενο Benelli Leoncino 800

Ελλάδα 10:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

20 άλογα παραπάνω θα έχει το επόμενο Benelli Leoncino 800

NEWSMOTO

20 άλογα παραπάνω θα έχει το επόμενο Benelli Leoncino 800

NEWSMOTO

Η Benelli σκέφτεται να βάλει φωτιά στην κατηγορία των μεγάλων scrambler τοποθετώντας πιο ισχυρό κινητήρα στο Leoncino 800 επόμενης γενιάς.

Advertisement
Advertisement

Το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας Leoncino της Benelli βρίσκεται ήδη δύο χρόνια στην αγορά και αποτελεί μια από τις πιο όμορφες και διασκεδαστικές μοτοσικλέτες στην κατηγορία των μεγάλων roadster/scrambler. Μάλιστα, η έκδοση Trail που παρουσιάστηκε πέρυσι ανέβασε ακόμα περισσότερο το επίπεδο χρηστικότητας εκτός δρόμου του μοντέλου με ακτινωτούς τροχούς και μεγαλύτερες διαδρομές στις αναρτήσεις.

Το μέλλον από ότι φαίνεται του μεγάλου Leoncino θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό καθώς η ιταλική μάρκα σκοπεύει στην επόμενη γενιά του να τοποθετήσει έναν πιο ισχυρό κινητήρα. Φήμες λοιπόν από την Κίνα αναφέρουν ότι η Benelli στο επόμενο Leoncino 800 θα χρησιμοποιήσει τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 799 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 96 ίππους και 79 Nm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Αυτό σημαίνει ότι θα έχει 20 ίππους παραπάνω από το τωρινό μοντέλο. Ταυτόχρονα θα υπάρξει και σημαντική μείωση του βάρους στα 217 κιλά κυρίως χάρη στις νέες αναρτήσεις και τους νέους τροχούς. Η Benelli σκοπεύει να τοποθετήσει αναρτήσεις της KYB σε σχέση με τις Marzocchi και τα φρένα να είναι αναβαθμισμένα της Brembo.

Καινούριες λειτουργίες αναμένεται να έχει και η οθόνη πληροφοριών TFT 5 ιντσών με προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας και ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης Στροφή/Στροφή. Θα περιμένουμε μέσα στο 2024 να έχουμε εξελίξεις στη μελλοντική γκάμα της Benelli καθώς δεν αποκλείεται να μάθουμε περισσότερα και για ένα μεγαλύτερο TRK.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δώρο οι βαλίτσες στη νέα Benelli TRK 702
Το λιοντάρι της Benelli βρυχάται (+video)
Δοκιμή: Benelli Leoncino 500

Advertisement