Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτο teaser της Ferrari F70;

Ελλάδα 10:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτο teaser της Ferrari F70;

ΝΕΑ

Πρώτο teaser της Ferrari F70;

ΝΕΑ

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου, με εφαλτήριο μία fan page της Ferrari στο Facebook. Αντικείμενο της είναι, ή καλύτερα θα μπορούσε να είναι η νέα υπέρ-Ferrari, η F70. Επίσημα, το κορυφαίο τέκνο στην ιστορία του Μαρανέλο το περιμένουμε μέσα στο 2013 (ίσως και στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ) και ξέρουμε πως θα είναι κατασκευασμένο από τεσσάρων διαφορετικών ειδών ανθρακονήματα, που θα του χαρίζουν βάρος μειωμένο κατά 20 κιλά σε σχέση με την Enzo).

Advertisement
Advertisement

Ξέρουμε επίσης πως θα φέρει για πρώτη φορά στην ιστορία της ιταλικής μάρκας, υβριδική τεχνολογία, με τον τοποθετημένο στο κέντρο ατμοσφαιρικό V12 να συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες παράγωντας συνολική ιπποδύναμη άνω των 900 hp.

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι κατά πόσο αυτή η θολή φωτογραφία είναι αυθεντική, αφορά δηλαδή πράγματι το νέο “θηρίο” της Σκουντερία. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως παρά το ντόρο που έχει γίνει ήδη σχετικά, η Ferrari δεν έχει προχωρήσει σε διάψευση ή επιβεβαίωση.

Και κρίνοντας από τις συνήθεις της τακτικές σε λεπτά ζητήματα, τόσο σε ότι αφορά στα μοντέλα παραγωγής όσο και στις αγωνιστικές της δραστηριότητες, η σιωπή συνήθως γέρνει περισσότερο προς τη πλευρά της επιβεβαίωσης.
[nggallery id=1177]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement