Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεπούλησε σε 4 λεπτά το Honda Civic Type-R Limited Edition

Ελλάδα 3:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεπούλησε σε 4 λεπτά το Honda Civic Type-R Limited Edition

ΝΕΑ

Ξεπούλησε σε 4 λεπτά το Honda Civic Type-R Limited Edition

ΝΕΑ

Η ευκαιρία για την απόκτηση ενός συλλεκτικού Honda Civic Type-R στον Καναδά είχε ένα χρονικό παράθυρο μόλις τεσσάρων λεπτών όσο δηλαδή χρειάστηκε για να συμπληρωθούν οι προπαραγγελίες των 100 διαθέσιμων αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Το Civic Type-R έχει ένα στρατό ένθερμων οπαδών σε όλο τον πλανήτη και όχι χωρίς λόγο καθώς για πολλές δεκαετίες αποτελεί την απόλυτη έκφραση του σκληροπυρηνικού hot-hatch. Η τελευταία γενιά δεν αποτελεί εξαίρεση και βέβαια η είδηση για τη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης περιορισμένης παραγωγής ήταν αρκετή για να βάλει πολλούς στην πρίζα.

Η έκδοση Limited Edition με το χαμηλότερο βάρος και τα ακόμα πιο καθαρόαιμα χαρακτηριστικά θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων σε ορισμένες αγορές και μέχρι στιγμής έχει γίνει ανάρπαστη. Στην περίπτωση του Καναδά μάλιστα η ευκαιρία για την απόκτηση ενός τέτοιου Type-R διήρκησε μόλις τέσσερα λεπτά. Τόσο χρειάστηκε από τη στιγμή που άνοιξε η διαδικτυακή λίστα προπαραγγελιών μέχρι να εξαντληθούν τα 100 αντίτυπα που θα διατεθούν στην αγορά του Καναδά. Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως για να θεωρηθεί έγκυρη μια προπαραγγελία ο ενδιαφερόμενος έπρεπε να καταθέσει και μια εγγύηση 1000 δολαρίων.

Advertisement
Advertisement

Θυμίζουμε πως το Type-R Limited Edition θα προσφέρεται αποκλειστικά σε κίτρινη απόχρωση και θα είναι ελαφρύτερο λόγω της χρήσης ελαφρύτερων σφυρήλατων ζαντών της BBS αλλά και λόγω της αφαίρεσης αρκετών ηχομονωτικών υλικών, του πίσω υαλοκαθαριστήρα, του συστήματος πολυμέσων και του κλιματισμού.