Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Ξεπούλησε” η Chevrolet Corvette Stingray

Ελλάδα 2:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Ξεπούλησε” η Chevrolet Corvette Stingray

ΝΕΑ

“Ξεπούλησε” η Chevrolet Corvette Stingray

ΝΕΑ

Η Chevrolet αποκάλυψε ότι η νέα Corvette Stingray του 2020 έχει ήδη σχεδόν ξεπουληθεί, αναφερόμαστε στο μοντέλο που παρουσιάστηκε πρόσφατα και θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, το 2020.

Advertisement
Advertisement

 

Ο επικεφαλής σχεδίασης της GM, Michael Simcoe, ανέφερε με νόημα στο κοινό σε μια φημισμένη εκδήλωση στο χώρο του αυτοκινήτου το προηγούμενο διάστημα πως «οι παραγγελίες έχουν ήδη κλείσει το πρώτο έτος παραγωγής του νέου αυτοκινήτου». “Έχει σχεδόν εξαντληθεί. Είναι τόσο κοντά που πρόκειται σύντομα να ολοκληρωθεί η ζήτηση σε σχέση με την προσφορά”, δήλωσε με στόμφο ο Simcoe. Σε αυτό το στάδιο, μένει να δούμε πόσες μονάδες της νέας και εντυπωσιακής Corvette προτίθεται να κατασκευάσει η Chevrolet το επόμενο έτος. Υπάρχει βέβαια η πιθανότατα της σταθερής αύξησης της παραγωγής, με αποτέλεσμα τα στοιχεία του επόμενου έτους να μην είναι τόσο υψηλά όσο θα είναι τα αντίστοιχα τα επόμενα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Ένα πράγμα είναι σαφές και αυτό είναι πως όσοι θέλουν να παραγγείλουν τη νέα C8 Corvette θα πρέπει να περιμένουν αρκετό χρόνο πριν την παραλάβουν. Αυτό βέβαια προφανώς και απασχολεί ελάχιστα τους υπέρ-τυχερούς μελλοντικούς ιδιοκτήτες. Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι η Chevrolet έλαβε πάμπολλες παραγγελίες για την Corvette ακόμη και πριν από την επίσημη αποκάλυψή της. Η C8 Corvette όχι μόνο είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής με κινητήρα στο κέντρο από τη Chevrolet, αλλά τροφοδοτείται επίσης κι από έναν ισχυρό ατμοσφαιρικό κινητήρα V8 6,2 λίτρων, εξοπλισμένο με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων και τιμή εκκίνησης κάτω από 54.000 ευρώ. Όσο η Chevrolet θα απελευθερώνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα Vette, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερών τιμών και των προδιαγραφών απόδοσης, οι αριθμοί παραγγελιών θα αυξάνονται αναπόφευκτα.