Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW T-Roc Cabrio

Ελλάδα 4:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW T-Roc Cabrio

ΝΕΑ

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW T-Roc Cabrio

ΝΕΑ

Η Volkswagen ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής του νέου VW T-Roc Cabrio. Το νέο SUV της γερμανικής εταιρίας αναμένεται να είναι διαθέσιμο προς πώληση την ερχόμενη Άνοιξη.

Advertisement
Advertisement

 

Με την παρουσίασή του το T-Roc Cabrio δημιούργησε αυτόματα μια νέα κατηγορία αποτελώντας το πρώτο ανοιχτό compact SUV στην ιστορία, αλλά και το μοναδικό ανοιχτό μοντέλο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην γκάμα των Γερμανών. Τώρα η Volkswagen ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής για το cabrio SUV της.

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή θα πραγματοποιείται στο εργοστάσιο της εταιρίας στην πόλη Osnabrück που βρίσκεται στην κάτω Σαξονία. Το εν λόγω εργοστάσιο που εξειδικεύεται στην παραγωγή ανοιχτών αυτοκινήτων για τον όμιλο, αφού εκεί παράγεται και η Porsche Cayman (!) δέχτηκε εκτεταμένο εκσυγχρονισμό για να φιλοξενήσει την παραγωγή του T-Roc Cabrio, ο οποίος κόστισε στην VW δεκάδες εκατομμύρια. Η συγκεκριμένη επένδυση αφορούσε τόσο στις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου όσο και στο κομμάτι των logistics.

t-roc cabrio παραγωγή

Το αυτοκίνητο εξελίχθηκε μερικώς εδώ στο Osnabrück. Τώρα παράγεται εδώ. Είναι ένα γνήσιο τέκνο του εργοστασίου. Ενός εργοστασίου που κατά τη συγκεκριμένε διαδικασία εξέλιξης κατάφερε να αποδείξει τις δυνάμεις του…Η ομάδα έκανε πολλή δουλειά για να φέρει το T-Roc Cabriolet εδώ και τώρα δρέπει τους καρπούς των προσπαθειών της. Η Παραγωγή, η Συναρμολόγηση και τα Logistcs, όλα έχουν εκσυγχρονιστεί σε μεγάλο βαθμό…Τα επόμενα πέντε χρόνια επίσης θα επενδύσουμε ακόμη περισσότερα στο εργοστάσιο, κυρίως για την παραγωγή του T-Roc, δήλωσε ο Andreas Tostmann, μέλος του δ.σ. της Volkswagen, υπεύθυνος για την παραγωγή.