Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεκίνησε η παραγωγή του ανανεωμένου Skoda Superb

Ελλάδα 9:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεκίνησε η παραγωγή του ανανεωμένου Skoda Superb

ΝΕΑ

Ξεκίνησε η παραγωγή του ανανεωμένου Skoda Superb

ΝΕΑ

Στο εργοστάσιο της Skoda στο Kvasiny, θα παράγεται η ναυαρχίδα της εταιρίας, το φρεσκαρισμένο Superb το οποίο εκτός από την αισθητική ανανέωση και την τεχνολογική αναβάθμιση θα έχει και εμπλουτισμένη με νέες εκδόσεις γκάμα.

Advertisement
Advertisement

Λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση η Skoda ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής του ανανεωμένου Superb, στο εργοστάσιο Kvasiny   Η πιο premium έκφραση της Skoda έχοντας φθάσει στο μέσο της καριέρας της παρούσας γενιάς, ανανεώνεται αισθητικά και τεχνολογικά, διευρύνοντας παράλληλα και τις αποχρώσεις της.

Η εικόνα του νέου Superb ξεχωρίζει χάρη στην ανασχεδιασμένη μάσκα με την νέες εισαγωγές αέρα ενώ χαρακτηριστική είναι και η αλλαγή της γραμματοσειράς που χρησιμοποιείται στις επιγραφές του πίσω μέρους, κάτι που σταδιακά θα περάσει σε όλα τα μοντέλα της Skoda.

Advertisement
Advertisement

Σε τεχνολογικό επίπεδο το νέο Superb έχει ωφεληθεί από την προσθήκη φώτων full LED Matrix που για πρώτη φορά μπαίνουν σε μοντέλο παραγωγής της Skoda. Μαζί με αυτό η πρεμιέρα του ανανεωμένου Superb συνδυάστηκε και με την διεύρυνση της γκάμας του μοντέλου καθώς πλέον θα είναι διαθέσιμη και η νέα έκδοση Superb Scout με τονισμένο εκτός δρόμου χαρακτήρα. Παράλληλα με την έλευση της ανανεωμένης γενιάς παρουσιάστηκε όμως και το Superb iV plug-in hybrid με το οποία το κορυφαίο μοντέλο της Skoda θα μπει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και το οποίο θα αρχίσει να παράγεται μέσα στην χρονιά στο εργοστάσιο στο Kvasiny.