Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Skoda Octavia

Ελλάδα 7:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Skoda Octavia

ΝΕΑ

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Skoda Octavia

ΝΕΑ

Στο κεντρικό εργοστάσιο της Mlada Boleslav ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Octavia η οποία διαθέτει ακόμα πιο έντονο σχεδιασμό και πολλές καινοτόμες τεχνολογίες. Το μοντέλο είναι best seller για την Skoda σε πολλές αγορές, όπως η Τσεχία, η Αυστρία, η Φινλανδία και η Ελβετία.

Advertisement
Advertisement

 

Η γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Skoda Auto στο Mlada Boleslav ξεκίνησε την διαδικασία συναρμολόγησης της νέας Octavia. Η τελευταία έκδοση του best seller της μάρκας είναι πιο ευρύχωρη, ασφαλέστερη, με αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και καλύτερη συνδεσιμότητα από οποιαδήποτε άλλη. Με τον τρόπο αυτό, θέτει και πάλι νέα σημεία αναφοράς στον τομέα της και είναι έτοιμη να αξιοποιήσει την επιτυχία των προκατόχων της: Με περίπου 400.000 μονάδες που παραδίδονται ετησίως, η Octavia είναι η… αγαπημένη των Ευρωπαίων πελατών. Μέχρι σήμερα, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει κατασκευάσει πάνω από 6,5 εκατομμύρια μονάδες από το best seller, το οποίο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην Τσεχική Δημοκρατία, την Αυστρία, τη Φινλανδία και την Ελβετία.

Advertisement
Advertisement

Ο Michael Oeljeklaus, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Skoda Auto, τόνισε: «Η έναρξη της παραγωγής της νέας Octavia σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της μάρκας μας. Έχουμε επενδύσει στην ανακαίνιση των γραμμών παραγωγής μας, επιτρέποντάς μας να κατασκευάσουμε την καλύτερη Octavia για την 60η επέτειό της».

Η παραγωγή της νέας Octavia, η εταιρεία έχει αλλάξει τις εγκαταστάσεις της για να ενσωματώσει καινοτόμες διαδικασίες και τεχνολογίες με επιπλέον έμψυχο και άψυχο προσωπικό. Κάθε μέρα, 1.150 Octavia τέταρτης γενιάς φεύγουν από το εργοστάσιο (το οποίο είναι ένα από τα πιο state-of-the-art και πιο φιλικό προς το περιβάλλον του είδους του στην Ευρώπη) και παραδίδονται σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Advertisement

Η παγκόσμια παρουσίαση του μοντέλου έγινε στην Εθνική Πινακοθήκη της Πράγας στις 11 Νοεμβρίου. Όπως και η προκάτοχός της, η τελευταία γενιά του μοντέλου διαθέτει επίσης ένα σύγχρονο σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία, σε συνδυασμό με την υποδειγματική απόδοση, πρωτοποριακή πρακτικότητα και ανώτερη ποιότητα. Εκτός από τους μεγαλύτερους χώρους, η Octavia έχει εξοπλισμό, που συνήθως συναντάμε σε οχήματα υψηλότερων κατηγοριών, καινοτόμα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και βελτιωμένα συστήματα υποστήριξης.

Η νέα Octavia είναι, για παράδειγμα, το πρώτο αυτοκίνητο της Skoda, που προσφέρει πληροφόρηση μέσω head up display, που προβάλλει τις πιο σημαντικές πληροφορίες πάνω στο παρμπρίζ  για καλύτερη ενημέρωση του οδηγού.

Advertisement