Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Xavier Peugeot: Με νέο ρόλο στο Groupe PSA

Ελλάδα 15:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Xavier Peugeot: Με νέο ρόλο στο Groupe PSA

ΝΕΑ

Xavier Peugeot: Με νέο ρόλο στο Groupe PSA

ΝΕΑ

Τον ρόλο του ανώτερου αντιπροέδρου στο τμήμα των Ελαφριών Επαγγελματικών οχημάτων του Groupe PSA ανέλαβε ο Xavier Peugeot σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου. Ο Γάλλος έχει αναλάβει ήδη τα καθήκοντά του.

Advertisement
Advertisement

 

Ειδικότερα ο Xavier Peugeot, ο οποίος παραχώρησε πρόσφατα αποκλειστική συνέντευξη στο Newsauto και τον Πάνο Σεϊτανίδη για το μέλλον της Citroen (μπορείτε να την διαβάσετε εδώ), θα αναφέρεται απευθείας στον Yann Vincent, εκτελεστικό αντιπρόεδρο για την Παραγωγή και την Αλυσίδα Εφοδιασμού του γκρουπ.

Advertisement
Advertisement

Ο Peugeot κατείχε μέχρι πρότινος την θέση του εκτελεστικού αντιπροέδρου στον προϊοντικό προγραμματισμό της Citroen και αναφερόταν στην διευθύνουσα σύμβουλο της γαλλικής εταιρίας Linda Jackson. Διαδέχεται τον Philippe Narbeburu, ο οποίος αναλαμβάνει το κομμάτι των εμπορικών σχέσεων με τους Ευρωπαίους εισαγωγής.

Ο 55χρονος θα έχει ως στόχο την ενίσχυση του τμήματος των Ελαφριών Επαγγελματικών που συστάθηκε μόλις το 2015 τόσο στην Ευρώπη όσο και στον υπόλοιπο κόσμο και για τις τρεις μάρκες του ομίλου (Peugeot, Citroën and Opel), μέσω και των νέων οχημάτων που περιμένουμε.

Advertisement

Ο όμιλος αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο pick up με ωφέλιμο φορτίο ένα τόνο αλλά και ηλεκτροποιημένες εκδόσεις για όλα τα επαγγελματικά του οχήματα έως και το 2025.