Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

X-Fighters: Έγραψε ιστορία ο Pagès

Ελλάδα 12:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

X-Fighters: Έγραψε ιστορία ο Pagès

ΝΕΑ

X-Fighters: Έγραψε ιστορία ο Pagès

ΝΕΑ

Συγκλονιστικά πράγματα είδαν όσοι βρέθηκαν στην αρένα ταυρομαχιών Las Ventas όπου φιλοξενήθηκε ο τρίτος γύρος του Red Bull X-Fighters World Tour 2014.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν, ο περσινός πρωταθλητής, αντεπιτέθηκε στη μονομαχία της Μαδρίτης και έγραψε ιστορία, εκτελώντας το πρώτο “Bike Flip” που έχει γίνει ποτέ σε επίσημη διοργάνωση!

Ο Γάλλος συγκλόνισε στην 13η αλλά διόλου γρουσούζικη επίσκεψη του θεσμού στο συγκεκριμένο «αγωνιστικό στίβο», όπου οι 23.000 θεατές που είχαν εξαντλήσει τα εισιτήρια δημιούργησαν ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Advertisement
Advertisement

Όμως δεν ήταν μόνο ο Pagès που έκανε «θαύματα» – οι δύο αναβάτες που ακολούθησαν στην τελική κατάταξη, θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι νικητές σε έναν από τους συγκλονιστικότερους αγώνες στην ιστορία του παγκόσμιου freestyle motocross.

Είμαι τόσο ευτυχισμένος. Οι επιδείξεις μας εδώ ήταν τόσο φορτωμένες με υψηλού επιπέδου τρικ, που έκαναν την βραδιά να μοιάζει με διαγωνισμό για το καλύτερο τρικ, όπου κάθε μα κάθε κόλπο θα μπορούσε να είναι το καλύτερο”, δήλωσε ο μεγάλος νικητής.

Advertisement

Ο αγώνας του X-Fighters σηματοδότησε την έναρξη του φεστιβάλ του San Fermín, γνωστού για την κάθοδο των ταύρων.

Καθώς ο Sherwood, ο πρωταθλητής του 2012, έχει κερδίσει τους δύο πρώτους γύρους της χρονιάς, η επάνοδος του πρωταθλητή του 2013 Pagès, δίνει πάλι άγρια ομορφιά στο κυνήγι του τίτλου. Και είναι σίγουρα πολύ νωρίς να βγάλουμε από το παιχνίδι τον Sheenan, ο οποίος έχει δύο δεύτερες θέσεις μέχρι στιγμής στο ενεργητικό του. Τα πυροτεχνήματα θα συνεχίσουν στις 19 Ιουλίου στο Μόναχο της Γερμανίας, όπου και για πρώτη φορά στην ιστορία του FMX, ολόκληρη η διαδρομή θα επιπλέει επάνω σε μία λίμνη.

Advertisement

Τελικά Αποτελέσματα Μαδρίτη:
1. Thomas Pagès (Γαλλία), 2. Josh Sheehan (Αυστραλία), 3. Levi Sherwood (Νέα Ζηλανδία), 4. Dany Torres (Ισπανία), 5. Taka Higashino (Ιαπωνία), 6. Maikel Melero (Ισπανία), 7. Clinton Moore (Αυστραλία), 8. Mat Rebeaud (Ελβετία), 9.  Rob Adelberg (Αυστραλία), 10. Libor Podmol (Τσεχία), 11. Rémi Bizouard (Γαλλία), 12. David Rinaldo (Γαλλία)