Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Will Ferrell και GM κάνουν απόβαση στη Νορβηγία (VIDEO)

Ελλάδα 13:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Will Ferrell και GM κάνουν απόβαση στη Νορβηγία (VIDEO)

Mobility

Will Ferrell και GM κάνουν απόβαση στη Νορβηγία (VIDEO)

Mobility

Σε μια διαφήμιση της General Motors για το Super Bowl, ο Will Ferrell ανακαλύπτει ότι οι Νορβηγοί αγοράζουν πολύ περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από τους Αμερικανούς.

Advertisement
Advertisement

Ένα εξαιρετικό διαφημιστικό video με πρωταγωνιστή το διάσημο κωμικό Will Ferrell έχει ετοιμάσει για το Super Bowl η General Motors, προαναγγέλλοντας την απόβασή της στην Νορβηγία.

Ο Ferrell αδυνατεί να πιστέψει πως στη Νορβηγία κυκλοφορούν περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κατ’ αναλογία στους κατοίκους, σε σχέση με το αντίστοιχο ποσοστό των ΗΠΑ και βάσει σεναρίου ξεκινάει για αυτοψία εκ του σύνεγγυς. Φτάνει στην αποβάθρα σε αυτό που πιστεύει ότι είναι η Νορβηγία με το Cadillac Lyriq του, καθώς οι νεοσύλλεκτοι φίλοι του που τον «ακολούθησαν» με ένα ηλεκτρικό Hummer, Awkwafina και Kenan Thompson, χάνονται στη Φινλανδία.

Advertisement
Advertisement

Η διαφήμιση τελειώνει με κείμενο που δηλώνει: «Νορβηγία, ερχόμαστε» και στη συνέχεια αναφέρει ότι η GM θα έχει 30 ηλέκτρικά μοντέλα έως το 2025. Εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ, παρόλο που υπάρχουν ορισμένα κίνητρα και φορολογικές ελαφρύνσεις, κάποιες πολιτείες επιβάλλουν πρόσθετους φόρους στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πολλές εταιρείες προσφέρουν ηλεκτρικά οχήματα μόνο όπου ισχύουν «διευκολύνσεις». Η διαφήμιση της Νορβηγίας είναι μία από τις δύο από την GM για το Super Bowl. Η δεύτερη αναμένεται να ακολουθήσει τη νέα εταιρική καμπάνια «Generation E» της GM, η οποία περιλαμβάνει τον επικεφαλής του προγράμματος MBA Malcolm Gladwell. Πέρυσι, μια διαφήμιση για το Super Bowl έδειχνε την πρόθεση της εταιρείας για την ηλεκτρική αναβίωση του Hummer, οπότε και εύκολα αναμένεται η προβολή αυτή να έχει και συνέχεια.

Διαβάστε ακόμα:

Advertisement

GM: Τέλος στη βενζίνη από το 2035

Ηλεκτρική επιστροφή με 1.000 ίππους για το Hummer (VIDEO)

Advertisement

Μια ληστεία στο μουσείο της Porsche (VIDEO)

 

 

Advertisement