Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Tiguan

To VW Tiguan σου δίνει τις πληροφορίες που θες

Ελλάδα 12:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To VW Tiguan σου δίνει τις πληροφορίες που θες

VW Tiguan

To VW Tiguan σου δίνει τις πληροφορίες που θες

VW Tiguan

Όσο εξελίσσεται η τεχνολογία, τόσο αυξάνονται και οι διαθέσιμες πληροφορίες για τον οδηγό. Όμως συχνά, το κακό φιλτράρισμα της πληροφόρησης και ο λανθασμένος τρόπος που αυτή είναι διαθέσιμη, μπορεί όχι απλά να μη βοηθούν αλλά να αποτελούν και αποπροσανατολισμό.

Advertisement
Advertisement

Γι’ αυτό σε ότι αφορά στο Tiguan, η Volkswagen επεδίωξε να εξασφαλίσει την απαιτούμενη οδηγική άνεση, την εύκολη και ουσιώδη πρόσβαση σε πρακτικά πρόσθετα χαρακτηριστικά. Και έχουμε και παραδείγματα για αυτό.

Head-up-Display – Διατηρείτε τα πάντα μέσα στο οπτικό σας πεδίο
Βασικές πληροφορίες προβάλλονται επάνω σε μια διαφανή οθόνη μπροστά από το παρμπρίζ: ταχύτητα, οδικά σήματα, δραστηριότητα συστημάτων υποβοήθησης και προειδοποιήσεις και οδηγίες πλοήγησης προβάλλονται άμεσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Αυτό δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να βλέπει όλες τις πληροφορίες με μια ματιά ενώ παραμένει συγκεντρωμένος στον δρόμο. Η οθόνη στην οποία εμφανίζονται τα δεδομένα μπορεί να ανασυρθεί μέσα στον πίνακα οργάνων, όπου ένα κάλυμμα κλείνει πάνω από αυτή.

Tiguan-head-up-display640

Advertisement
Advertisement

Active Info Display- Δείτε μόνο τις πληροφορίες που θέλετε να δείτε
To Active Info Display στο Tiguan σάς δίνει τα οφέλη ενός πίνακα οργάνων με υψηλής ανάλυσης έγχρωμη οθόνη TFT 31 cm (12,3 ιντσών). Μπορείτε να χρησιμοποιείτε πολλά προφίλ πληροφοριών για τον ορισμό των δεδομένων που θέλετε να εμφανίζονται στον πίνακα οργάνων επιπρόσθετα από τα τυπικά περιεχόμενα, όπως στροφόμετρο, ταχύμετρο και χιλιομετρητή. Επιλέξτε αυτά τα προφίλ πληροφοριών γρήγορα και εύκολα μέσω του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών στο Tiguan σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να έχετε πρόσβαση σε λεπτομερή δεδομένα οδήγησης ή να εμφανίσετε μια οπτική αναπαράσταση των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού. Ένα έξυπνο σύστημα εμφάνισης διασφαλίζει καθαρή και ευέλικτη παρουσίαση που χρησιμοποιεί βέλτιστα τον διαθέσιμο χώρο, ενώ πρόσθετα δεδομένα μπορούν να εμφανίζονται στην κεντρική περιοχή ανάμεσα στα κυκλικά όργανα.

Tiguan-active-info-display640