Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Tiguan

To VW Tiguan σας κρατά στη λωρίδα σας

Ελλάδα 21:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To VW Tiguan σας κρατά στη λωρίδα σας

VW Tiguan

To VW Tiguan σας κρατά στη λωρίδα σας

VW Tiguan

Μία σημαντική αιτία πρόκλησης ατυχημάτων είναι η απροσεξία των οδηγών, ειδικά όταν λόγω κόπωσης ή αφηρημάδας, βρεθούν απροειδοποίητα εκτός της λωρίδας κυκλοφορίας στην οποία κινούνται.

Advertisement
Advertisement

Με το Volkswagen Tiguan δεν έχετε τέτοια άγχη καθώς φροντίζει για εσάς το σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας Lane Assist.

Μονότονα τμήματα του δρόμου, λωρίδες κυκλοφορίας που στενεύουν και στενοί επαρχιακοί δρόμοι μπορούν να θέσουν σε δοκιμασία τη συγκέντρωσή σας σε μεγάλα ταξίδια. Το σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας Lane Assist σάς βοηθά να εκτιμάτε καλύτερα αυτές τις καταστάσεις και να ελαχιστοποιείτε τους κινδύνους. Σας βοηθά, εντός των ορίων του συστήματος, να αποφεύγετε ατυχήματα που προκαλούνται από έλλειψη συγκέντρωσης.

Όμως πως λειτουργεί το εν λόγω ηλεκτρονικό σύστημα; Μια κάμερα τοποθετημένη κοντά στον εσωτερικό καθρέφτη ανιχνεύει τις διαγραμμίσεις του δρόμου και αξιολογεί τη θέση του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Tiguan-lane-assist640

Αν το Volkswagen σας βγει έξω από τη λωρίδα του, το Lane Assist μεταδίδει μια προειδοποίηση στρίβοντας ομαλά αντίθετα το αυτοκίνητο. Αν το σύστημα είναι ενεργοποιημένο, τίθεται σε λειτουργία αυτόματα σε ταχύτητα 65 km/h. Δεν παρεμβαίνει σε ταχύτητες κάτω από 60 km/h ή όταν είναι ενεργοποιημένο το σήμα φλας.