Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το VW Tiguan και σε 7θέσιο

Ελλάδα 18:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το VW Tiguan και σε 7θέσιο

ΝΕΑ

Το VW Tiguan και σε 7θέσιο

ΝΕΑ

Η VW λανσάρει στην Αμερική την 7θέσια έκδοση του Tiguan. Το μοντέλο κάνει το ντεμπούτο του αυτές τις μέρες στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η VW παρουσιάζει στο Ντιτρόιτ την 7θέσια έκδοση του Tiguan, η οποία προορίζεται αρχικά για την αγορά της Αμερικής. Όπως είχαμε γράψει και πριν μερικές μέρες, η επιμηκυμένη version του γερμανικού SUV θα κάνει την εμφάνισή της και επί ευρωπαϊκού εδάφους, από τα μέσα του 2017, με την κωδική ονομασία Allspace.  Το μεταξόνιο του μοντέλου είναι μακρύτερο κατά 110 χλστ., με το συνολικό μήκος να έχει αυξηθεί κατά 215 χλστ., σε σύγκριση με την 5θέσια έκδοση. Η εταιρεία υπόσχεται μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές (730 λίτρα με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων).


Στο εσωτερικό η εικόνα είναι γνώριμη, με τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων να κάνει τη διαφορά σε επίπεδο αισθητικής. Παράλληλα, η VW αναφέρει ότι η 3η σειρά καθισμάτων θα προσφέρεται στάνταρ στις προσθιοκίνητες εκδόσεις και προαιρετικά σε εκείνες που εξοπλίζονται με σύστημα τετρακίνησης. Προς το παρόν, το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Αμερικής με ένα μοτέρ. Πρόκειται για τον 2λιτρο TSI με απόδοση 184 ίππων, ο οποίος θα συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο DSG 6 σχέσεων. Για τις αγορές τις Ευρώπης αναμένουμε τη γνωστή γκάμα μηχανικών συνόλων από τα 1,4 λίτρα.

Advertisement
Advertisement