Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To VW T-Roc Cabrio βγαίνει στην παραγωγή

Ελλάδα 16:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To VW T-Roc Cabrio βγαίνει στην παραγωγή

ΝΕΑ

To VW T-Roc Cabrio βγαίνει στην παραγωγή

ΝΕΑ

Η Volkswagen ενέκρινε την έναρξη της παραγωγής του T-Roc Cabrio, ενός μοντέλου που αναμένεται μέσα στο 2020. Πάντως για να ληφθεί η συγκεκριμένη απόφαση, οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρείας πραγματικά «πονοκεφάλιασαν».

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η κατηγορία των cabrio crossover δεν είναι και η πιο διαδεδομένη, αυτό είναι σίγουρο, καθώς σπανίζουν τα συγκεκριμένα μοντέλα, όπως το Range Rover Evoque Convertible. Παρόλα αυτά η Volkswagen  τολμάει να φέρει στην παραγωγή το T-Roc Convertible, αρχής γεννωμένης από το 2020. Και αυτό παρά τη δήλωση του Διευθυντή Πωλήσεων της φίρμας Jürgen Stackmann, ότι η συγκεκριμένη κατηγορία δεν έχει μεγάλη εμπορική αξία, οι οδηγίες εκ των άνωθεν έδωσαν το «πράσινο» φως για την έναρξη της παραγωγής. Ο Stackmann παραδέχεται ότι δεν θα υπάρξει τεράστιο ενδιαφέρον για το T-Roc Cabrio, αναφέροντας ότι θα είναι δημοφιλής σε συγκεκριμένες μόνο χώρες.

vw-t-roc-convertible-render-chariatis-530

Ο ανταγωνιστής του Evoque Convertible θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από το δεύτερο εξάμηνο του 2020 στο εργοστάσιο του Osnabrück, στη ΒΔ Γερμανία, στο οποίο έχουν επενδυθεί 80 εκατομμύρια ευρώ. Στο ίδιο εργοστάσιο θα συναρμολογούνται το VW Tiguan και η Porsche Cayman. Πριν ξεκινήσει η παραγωγή του «ανοικτού» T-Roc, η VW θα ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο των crossover με ένα νέο entry-level μοντέλο που θα βασίζεται στο Polo, με πιθανή ονομασία T-Cross.

Advertisement

vw-t-roc-convertible-render (1)-chariatis-640