Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το VW T-Cross αναμένεται τους επόμενους μήνες

Ελλάδα 11:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το VW T-Cross αναμένεται τους επόμενους μήνες

ΝΕΑ

Το VW T-Cross αναμένεται τους επόμενους μήνες

ΝΕΑ

Η Volkswagen, όπως όλα δείχνουν, θα παρουσιάσει μέσα στο 2018 ένα νέο crossover μοντέλο, το T-Cross, το οποίο θα μοιράζεται το πλαίσιο του νέας γενιάς Polo, αλλά οπτικά θα παραπέμπει στο μεγαλύτερων διαστάσεων T-Roc.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ                      

Advertisement
Advertisement

Ήδη τα πρώτα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία δοκιμών, ενώ όπως δείχνουν και οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, το νέο γερμανικό μοντέλο θα διαθέτει αρκετά στοιχεία από το T-Cross Breeze concept, σε ότι αφορά στην εμφάνιση. Το T-Cross θα έχει το νέο DNA της VW που βλέπουμε σε άλλα καινούργια μοντέλα της, αλλά και  χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως η φαρδιά μάσκα και τα στενά φώτα.

volkswagen-t-cross-spy-shots (1)-chariatis-530

Το νέο μοντέλο θα είναι βασισμένο επάνω σε μία μικρότερη έκδοση της πλατφόρμας MQB A0, που ήδη χρησιμοποιεί το Polo, με το μεταξόνιο να είναι κατά 30 mm μικρότερο από του T-Roc. Η γκάμα των κινητήρων θα έρχεται, επίσης, αυτούσια από το Polo, με βασικό τον  τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο της προσθιοκίνητης έκδοσης, ενώ οι κορυφαίες από πλευράς ισχύος θα διαθέτουν, ως προαιρετικό, το σύστημα τετρακίνησης 4Motion. Το VW T-Cross θα λανσαριστεί πρώτα στη Βραζιλία, όπου και θα κατασκευάζεται, ενώ μέσα στο 2019 θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Advertisement

volkswagen-t-cross-spy-shots (2)-chariatis-640