Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW ID. Space Vizzion για το 2021

Ελλάδα 10:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW ID. Space Vizzion για το 2021

ΝΕΑ

VW ID. Space Vizzion για το 2021

ΝΕΑ

Η γκάμα των ID. της VW μεγαλώνει. Η προσθήκη του ID.Space Vizzion, του μεγάλου ηλεκτρικού station wagon με αυτονομία 590 χιλιόμετρα από το 2021, δείχνει πως η VW θα έχει τις ηλεκτρικές «απαντήσεις» για όλες τις ανάγκες.

Advertisement
Advertisement

Θα είναι το έβδομο μοντέλο της γκάμας ID. που περιλαμβάνει μόνο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες στις Η.Π.Α. η VW δείχνει το πρωτότυπο του μεγάλου station wagon που προτίθεται να προσθέσει στη γκάμα της από τα τέλη του 2021. Η διάθεσή του είναι προγραμματισμένη να αφορά τη Β. Αμερική, την Κίνα αλλά και τις χώρες της Ευρώπης όπου υπάρχει η σχετική υποδομή για να υποστηριχτεί η χρήση μεγάλων ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Το ID.Space Vizzion, είναι μια πιο μεγάλη και πρακτική εκδοχή του ID. Vizzion που έχει ήδη παρουσιάσει η VW και είναι ένα ηλεκτρικό οικογενειακό μοντέλο τριών όγκων το οποίο προορίζεται να γίνει ένα από τα πρώτα ηλεκτρικά στη συγκεκριμένη κατηγορία. Στο νέο αυτό πρωτότυπο, η διάθεση των σχεδιαστών είναι να προσφέρουν την ανώτερη αεροδυναμική και τα πολύ καλά δυναμικά χαρακτηριστικά που προκύπτουν από το χαμηλό και φαρδύ αυτοκίνητο, με την ευρυχωρία των SUV που είναι ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά των μοντέλων της κατηγορίας που έχουν ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό τα τελευταία χρόνια.

Φυσικά και εδώ θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα MEB πάνω στην οποία βασίζονται όλα τα ηλεκτρικά της «οικογένειας» ID. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μπαταρίες που θα προσφέρουν αυτονομία της τάξης των 590 χιλιομέτρων με μια πλήρη φόρτιση- η οποία προφανώς και πλησιάζοντας την ημερομηνία της παρουσίασης του έτοιμου για παραγωγή αυτοκινήτου, θα έχει ξεπεράσει τα 600 χιλιόμετρα. Στην καμπίνα, από τα σκίτσα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, προκύπτει πως η πρόβλεψη είναι για τέσσερις θέσεις ενηλίκων.

Advertisement

 

Advertisement