Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW ID.4: Το νέο ηλεκτρικό SUV των Γερμανών

Ελλάδα 5:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW ID.4: Το νέο ηλεκτρικό SUV των Γερμανών

ΝΕΑ

VW ID.4: Το νέο ηλεκτρικό SUV των Γερμανών

ΝΕΑ

Το ID.4, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV που ετοιμάζει η Volkswagen, αναμένεται να παρουσιαστεί το 2021 αλλά ήδη κυκλοφόρησε μια teaser φωτογραφία αρκετά αποκαλυπτική.

Advertisement
Advertisement

 

Μέχρι στιγμής, η νέα αυτή φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την Κίνα, είναι η καλύτερη που υπάρχει και μας δίνει μια αρκετά καθαρή εικόνα για το πώς θα είναι το μοντέλο όταν θα παρουσιαστεί επισήμως των 2021. Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV ID.4 της VW, θα έρθει στην αγορά για να τοποθετηθεί «απέναντι» από το Tesla Model Y αλλά και να δώσει ένα άλλο χρώμα στον ανταγωνισμό της αναπτυσσόμενης κατηγορίας των ηλεκτρικών SUV.

Advertisement
Advertisement

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, η VW έχει στις προθέσεις της το να δώσει στη γκάμα των ηλεκτρικών της μοντέλων μια αρκετά διαφοροποιημένη εικόνα σε ότι έχει να κάνει με τη σχεδίαση, σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της. Όπως και με το ID.3, έτσι και στο ID.4 διακρίνεται η διάθεση αυτή να έχουν μια ομοιογένεια στη σχεδιαστική προσέγγιση που θα ξεχωρίζει τα μοντέλα της ηλεκτρικής γκάμας ID.

Advertisement

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το ID.4 θα παρουσιαστεί επίσημα, περίπου ένα χρόνο μετά το ID.3- δηλαδή, κατά το καλοκαίρι του 2021. Η σχεδίασή του είναι φυσικά πιο συμβατική –ειδικά στην καμπίνα- σε σχέση με το ID.Crozz, το πρωτότυπο που είχε παρουσιάσει η VW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν αναφορικά με τις δυνατότητες του ID.4 που χάρη στην πλατφόρμα που χρησιμοποιεί, θα μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα και ως τετρακίνητο, με μπαταρίες που θα επιτρέπουν την αυτονομία του να φτάνει τα 500 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση.

Advertisement