Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW-Η.Π.Α.: Το χειροκίνητο κιβώτιο ως αντικλεπτική συσκευή! (Video)

Ελλάδα 6:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW-Η.Π.Α.: Το χειροκίνητο κιβώτιο ως αντικλεπτική συσκευή! (Video)

ΝΕΑ

VW-Η.Π.Α.: Το χειροκίνητο κιβώτιο ως αντικλεπτική συσκευή! (Video)

ΝΕΑ

Έναν περίεργο τρόπο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα βρήκε η VW για να προωθήσει το Jetta με το χειροκίνητο κιβώτιο στην αγορά των Η.Π.Α. Οι Γερμανοί δημιούργησαν ένα σύντομο διαφημιστικό σποτ όπου παρουσιάζουν το κιβώτιο του ως αντικλεπτική προστασία.

Advertisement
Advertisement

 

Μπορεί επί ευρωπαϊκού εδάφους τα χειροκίνητα κιβώτια να αποτελούν ακόμη την στάνταρ επιλογή για την λειοψηφία των αυτοκινήτων, στις Η.Π.Α. ωστόσο ισχύει το αντίθετο. Το στάνταρ κιβώτιο είναι το αυτόματο από… “αρχαιοτάτων” χρόνων και το χειροκίνητο απευθύνεται σε ένα σημαντικά πιο περιορισμένο κοινό που ανήκει στους πιο ενθουσιώδεις οδηγούς. Είναι μάλιστα πολλές οι φορές που το χειροκίνητο κιβώτιο δυσκολεύει και τους μακρυχέρηδες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κλέψουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους, όπως σας έχουμε δείξει και στο παρελθόν.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το τελευταίο γεγονός εκμεταλλεύτηκαν οι άνθρωποι της Volkswagen στις Η.Π.Α. για να δημιουργήσουν ένα διαφημιστικό σποτ για την προώθηση του μοντέλου τους. Στην σύντομη διαφήμιση που ακολουθεί δύο φίλοι εμφανίζονται να συζητούν μέσα στο Jetta πηγαίνοντας προς τον προορισμό τους. Φτάνοντας εκεί ο οδηγός του Jetta απομακρύνεται από το αυτοκίνητο χωρίς να αποπειραθεί να το κλειδώσει προς έκπληξη του φίλου του, ο οποίος του απευθύνει και την ανάλογη ερώτηση. Η απάντησή του είναι αρνητική με την αιτιολογία ότι “Είναι χειροκίνητο”, η οποία δείχνει να μπερδεύει ακόμη περισσότερο τον συνοδηγό. Με μικρά γράμματα βέβαια στο κάτω μέρος της οθόνης η γερμανική εταιρία προειδοποιεί το κοινό ότι είναι νομικά υποχρεωμένη να παροτρύνει τους οδηγούς να κλειδώνουν τα αυτοκίνητά τους. Δείχνει ωστόσο με αυτή την διαφήμιση την εμπιστοσύνη της στην… αντικλεπτική προστασία που μπορεί να προσφέρει το χειροκίνητο κιβώτιο στις Η.Π.Α.

 

Advertisement