Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW I.D. hatchback: Ανοίγουν τα βιβλία παραγγελιών

Ελλάδα 5:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW I.D. hatchback: Ανοίγουν τα βιβλία παραγγελιών

ΝΕΑ

VW I.D. hatchback: Ανοίγουν τα βιβλία παραγγελιών

ΝΕΑ

Η Volkswagen ανακοίνωσε ότι το βιβλίο παραγγελιών για το πρώτο της αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο παραγωγής, το I.D. hatchback, αναμένεται να ανοίξει στις 8 Μαΐου 2019.

Advertisement
Advertisement

 

Η φίρμα από το Βόλφσμπουργκ, μέσω του επικεφαλή πωλήσεων Jurgen Stackmann, πληροφόρησε τους ενδιαφερόμενους αγοραστές του πεντάθυρου I.D., για την συγκεκριμένη ημερομηνία, που τοποθετείται έξι μήνες πριν την επίσημη εμφάνισή του στο κοινό, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.  «Η πρώτη φάση του ηλεκτρικού ταξιδιού του I.D. θα ξεκινήσει στις 8 Μαίου, ημερομηνία όπου θα ξεκινήσει η διαδικασία παραγγελιών. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα μπορούν να προκαταβάλουν ένα ποσό, που θα τους εξασφαλίσει να αποκτήσουν πρώτοι το συγκεκριμένο μοντέλο. Θεωρώ επίσης πολύ πιθανό, η έκδοση λανσαρίσματος να έχει εξαντληθεί πριν την έκθεση της Φρανκφούρτης, τουλάχιστον αυτό μας δείχνουν οι προβλέψεις των αντιπροσώπων μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Stackmann.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πηγές της VW, οι τιμές του αμιγώς ηλεκτροκίνητου I.D. hatchback θα ξεκινούν  για την ευρωπαϊκή αγορά κάτω από τα €30.000, τουλάχιστον για την έκδοση με την μεγαλύτερη σε απόδοση μπαταρία των 62 kWh, που εξασφαλίζει αυτονομία κοντά στα 550 km. O Stackmann επίσης ανακοίνωσε τα επόμενα μοντέλα Ι.D., όπως το πρώτο ηλεκτρικό SUV Crozz, που θα λανσαριστεί το 2020, ενώ την ερχόμενη διετία αναμένουμε ένα κουπέ σχεδίασης μοντέλο και το I.D. Buzz, τον αντικαταστάτη του T1. Η συναρμολόγηση  του I.D. hatchback θα γίνεται στο εργοστάσιο του Zwickau, όπως και όλων των μοντέλων της οικογένειας «I.D».