Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW Golf R Final Edition σε ιδιαίτερες αποχρώσεις

Ελλάδα 22:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

VW Golf R Final Edition σε ιδιαίτερες αποχρώσεις

ΝΕΑ

VW Golf R Final Edition σε ιδιαίτερες αποχρώσεις

ΝΕΑ

Η Volkswagen προσφέρει τώρα το ισχυρό Golf R Mk 7.5 σε μια νέα έκδοση για την αγορά της μακρινής Αυστραλίας με τον κωδικό ‘Final Edition’. Μάλιστα θα διατίθεται κάποιες σε έντονες και συνάμα ιδιαίτερες αποχρώσεις.

Advertisement
Advertisement

 

Περιορισμένο στις 450 μονάδες, το VW Golf R Final Edition θα διαθέτει αρκετές αναβαθμίσεις στο design και τον εξοπλισμό όταν θα φτάσει στις αντιπροσωπείες τον Μάιο του 2020. Σημειώστε δε πως 150 από αυτά τα μοντέλα θα είναι ακόμα πιο αποκλειστικά καθώς θα διατίθενται σε τρία ιδιαίτερα χρώματα τα οποία δεν ήταν διαθέσιμα στο παρελθόν. Κάθε ένα από αυτά τα χρώματα εφαρμόζεται χειροποίητα σε ένα εξειδικευμένο εργοστάσιο πριν το αυτοκίνητο επιστρέψει στη γραμμή συναρμολόγησης. Η επιλογή ενός από αυτά εννοείται πως επιβαρύνει περαιτέρω την τιμή αγοράς. Τα υπόλοιπα 300 μοντέλα Final Edition θα προσφερθούν στα ήδη διαθέσιμα χρώματα Pure White, Lapiz Blue και Deep Black χωρίς επιπλέον κόστος.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τα νέα χρώματα, ο βασικός εξοπλισμός για το Golf R Final Edition περιλαμβάνει μαύρες ζάντες Pretoria 19 ιντσών, μαύρα καλύμματα καθρεπτών, Carbon Nappa δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα και αναβαθμισμένο ηχοσύστημα Dynaudio. Η μοναδική έξτρα επιλογή που προσφέρεται με το αζημίωτο στους πελάτες είναι μια πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή αξίας 1.900 δολαρίων. Τίποτα δεν αλλάζει από μηχανικής άποψης, καθώς το Golf R Final Edition υιοθετεί τον βενζινοκινητήρα τούρμπο 2.0 λίτρων με απόδοση 290 PS και 380 Nm ροπής. Η ισχύς αποστέλλεται και στους τέσσερις τροχούς (AWD 4Motion) μέσω αυτόματου κιβωτίου DSG επτά σχέσεων.

Σύμφωνα με την VW Australia, το Golf R είναι το πιο επιτυχημένο hot hatch στη χώρα, με 2.035 πωλήσεις το 2019 – εκ των οποίων οι 333 ήταν wagon. Η επόμενη γενιά VW Golf R με βάση το Mk8 Golf αναμένεται να εμφανιστεί μέσα στο 2021.