Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW Golf GTI Clubsport με 420 PS

Ελλάδα 12:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

VW Golf GTI Clubsport με 420 PS

ΝΕΑ

VW Golf GTI Clubsport με 420 PS

ΝΕΑ

Η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Yido Performance παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα, ένα VW Golf GTI Clubsport με εξεζητημένη εμφάνιση και αυξημένη ισχύ.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η συγκεκριμένη επετειακή έκδοση του Golf να ανήκει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, εν τούτοις παραμένει ξεχωριστή και ιδιαιτέρως αγαπητή στους φίλους της εταιρείας, ιδίως στους petrolheads, ενώ ήταν και η πιο ισχυρή.

Οι τεχνικοί της Yido αποφάσισαν  να δώσουν μία διαφορετική εμφάνιση στο μοντέλο, χωρίς φυσικά να αφήσουν ανεπηρέαστα τα μηχανικά μέρη. Για παράδειγμα, τοποθέτησαν  ένα νέο αεροδυναμικό bodykit, το οποίο περιλαμβάνει διαφορετικούς προφυλακτήρες, μεγαλύτερο πίσω διαχύτη, τονισμένοι θόλοι και πλαϊνά skirts. Για να τονιστεί περισσότερο η ιδιαίτερη εμφάνισή του, έχουν τοποθετηθεί φανταχτερά μαύρα και κόκκινα αυτοκόλλητα, αλλά και χρυσού χρώματος ζάντες 20 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό βρίσκεται το δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ, το οποίο έχει δεχθεί και τις ανάλογες βελτιώσεις, με την αναβάθμιση της ECU, αλλά και την τοποθέτηση μεγαλύτερης εισαγωγής αέρα και intercooler. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η μέγιστη ισχύς να έχει αυξηθεί στους 420 ίππους, με τη ροπή να φτάνει πλέον τα 651 Nm. Για να έχετε μία τάξη μεγέθους, σημειώστε ότι η εργοστασιακή έκδοση απέδιδε 265 ίππους και 350 Nm ροπής, που με τη βοήθεια overboost έφταναν για περίπου 10 δευτερόλεπτα τους 290 ίππους και τα 380 Nm.

Επίσης αναβαθμίσεις υπάρχουν στο σύστημα πέδησης, με εξαπίστονες δαγκάνες, έχει τοποθετηθεί αγωνιστική εξάτμιση της Remus με ενεργά κλαπέτα, όπως και αερανάρτηση με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. Τέλος, στο εσωτερικό κυριαρχούν τα μπάκετ καθίσματα της Recaro και το ενισχυμένο roll-cage.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement

O Ερντογάν θα εξάγει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Τουρκίας και στην Ευρώπη

Οι Ρώσοι παρουσιάζουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των 6.000 ευρώ

Λιπαντικά: Kάνεις αλλαγή κάθε 20 ή 30.000 χλμ.;

Advertisement