Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW: Ετοιμάζει γρήγορο plug-in Hybrid T-Roc GTE

Ελλάδα 7:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW: Ετοιμάζει γρήγορο plug-in Hybrid T-Roc GTE

ΝΕΑ

VW: Ετοιμάζει γρήγορο plug-in Hybrid T-Roc GTE

ΝΕΑ

Ο Dr Kai Philipp VW Project Manager για τα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα δήλωσε ότι ένα γρήγορο, αλλά και οικονομικό T-Roc με τεχνολογία plug-in hubrid είναι στα άμεσα σχέδια της εταιρίας

Advertisement
Advertisement

 

Η γκάμα των μοντέλων T-Roc θα ενισχυθεί στο μέλλον από μια έκδοση GTE με υψηλή ιπποδύναμη, εάν η αγορά το ζητήσει. Τα παραπάνω δήλωσε ο Project Manager για τα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα της VW Dr Kai Philipp και πρόσθεσε πως χάρη στην πλατφόρμα MQB τους δίνει τη δυνατότητα να το κάνουν πραγματικότητα. Σε περίπτωση που ένα νέο μοντέλο μπει στην γκάμα του T-Roc, θα το κάνει ένα από τα πλουσιότερα, σε παραλλαγές αυτοκίνητα της Volkswagen, προσφέροντας μοντέλα με βενζίνη, ντίζελ και plug-in, για να μην αναφέρουμε την επιλογή σε Cabriolet αμάξωμα.

VW T-Roc: Η ασφάλεια στο προσκήνιο

Advertisement
Advertisement

Η ισχύς θα προέρχεται από τον συνδυασμό βενζινοκίνητου και ηλεκτρικού κινητήρα που χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον όμιλο Volkswagen. Ένας υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 1,4 λίτρων συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος είναι ικανός να παράγει μέχρι και 245 ίππους. Έτσι το GTE μπαίνει ανάμεσα στα T-Roc R (των 300 ίππων) και TSI (των 190 ίππων).

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW T-Roc Cabrio

Ωστόσο, το GTE θα ήταν πιο αποδοτικό κατά την ηλεκτροκίνηση αφού η μπαταρία 13kWh μπορεί να δώσει αυτονομία 65 χλμ πράγμα, που σημαίνει ότι όσοι έχουν εύκολη πρόσβαση στη φόρτιση θα καλύπτουν τη μέση ημερήσια μετακίνηση τους με ελάχιστη ή καθόλου χρήση βενζίνης.