Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η VW ετοιμάζει το Dune Concept για το Ντιτρόιτ

Ελλάδα 14:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η VW ετοιμάζει το Dune Concept για το Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Η VW ετοιμάζει το Dune Concept για το Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Μπορεί η Βόρεια Αμερική να έχει «παγώσει» λόγω του πολικού ψύχους αλλά η Volkswagen δείχνει να έχει πάρει πολύ «ζεστά» την επικείμενη έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αυτή διεξάγεται 13 με 26 Ιανουαρίου στην αυτοκινητούπολη των Ηνωμένων Πολιτειών (αν και είναι άγνωστο πόσο θα επηρεαστεί από την πρωτοφανή κακοκαιρία) και εκεί η γερμανική εταιρεία σκοπεύει να τραβήξει τα βλέμματα με ένα ξεχωριστό Beetle που τιτλοφορείται «Dune Concept».

Προς το παρόν έχουν δώσει στη δημοσιότητα μόνο ένα σκίτσο του που όμως είναι αρκετό για να μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε περισσότερα. Όπως μαρτυρά και το όνομά του (σ.σ. Dune είναι ο αμμόλοφος στα Αγγλικά) είναι όχημα extreme καταστάσεων. Με μεγάλη απόσταση από το έδαφος, μεγάλους θόλους πάνω από μεγάλων διαστάσεων τροχούς που ιδιαίτερο σχέδιο ζαντών, μαύρα πλαστικά περιμετρικά, διαφορετικούς προφυλακτήρες κ.α. Στο εσωτερικό έχουμε χρωματική αντίθεση με μαύρο και κίτρινο.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός 2λιτρος turbo κινητήρας βενζίνης απόδοσης 210 PS που συνεργάζεται με DSG κιβώτιο έξι σχέσεων.

Πρέπει να σημειωθεί πως η Volkswagen είχε παρουσιάσει ένα ακόμα ανάλογης φιλοσοφίας Beetle, επίσης με το όνομα Dune Concept, πίσω στο 2000 και την έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.