Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Βροχή» νέων εκδόσεων από τη Jeep

Ελλάδα 6:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Βροχή» νέων εκδόσεων από τη Jeep

ΝΕΑ

«Βροχή» νέων εκδόσεων από τη Jeep

ΝΕΑ

Η Jeep, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται το 2021 να λανσάρει όχι μόνο διάφορες παραλλαγές του Gladiator, αλλά και μία σειρά από ειδικές εκδόσεις του Renegade.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσα από το φόρουμ «Wagonner Fans», ένα από τα μέλη του ανακάλυψε τυχαία μέσα σε ένα αρχείο της υπηρεσίας οδικής ασφάλειας των ΗΠΑ (NHTSA) ένα αριθμό αναγνώρισης οχήματος (VIN) που δείχνει μία νέα έκδοση του Renegade.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο αρχείο, η θυγατρική εταιρεία της FCA είναι έτοιμη να παρουσιάσει τους επόμενους μήνες, όχι μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, βασισμένες στο μικρότερο μοντέλο της γκάμας Jeep. Αυτές θα είναι οι Freedom, Islander, Jeepster και η επετειακή «80th Anniversary Edition».

Advertisement
Advertisement

Οι δύο πρώτοι κωδικοί έχουν χρησιμοποιηθεί και στο Wrangler, ενώ ο τρίτος μας ταξιδεύει δύο χρόνια πίσω, στο ομώνυμο πρωτότυπο μοντέλο, που βασιζόταν στο Wrangler Rubicon ή ακόμα πιο πίσω, εν έτη 1998 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, όπου είχε εμφανιστεί και πάλι ένα πρωτότυπο με την ίδια ονομασία.

Το Renegade Freedom αναμένεται να διαθέτει γκρι διακοσμητικά, ζάντες με carbon εφέ, εσωτερικό με νέες επενδύσεις, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση θα αποτίνει φόρο τιμής στον αμερικανικό στρατό, εξ ου και τα σήματα «Oscar Mike» που αποτελούν γλωσσική αντίληψη των Πεζοναυτών. Αντίστοιχα η έκδοση Renegade Islander θα μπορούσε να ακολουθεί την αντίστοιχη του Wrangler που είχε παρουσιαστεί το 2010 και ξεχώριζε από τα μοναδικά χρώματα και τις κίτρινες λεπτομέρειες σε καπό και καθίσματα.

Advertisement

Τέλος, ακούγεται πως η Jeep θα λανσάρει και μία επετειακή έκδοση «80th Anniversary Edition», σε όλη τη γκάμα των μοντέλων της, τόσο των προσθιοκίνητων, όσο και των τετρακίνητων, η οποία θα διαθέτει τα ανάλογα λογότυπα και πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού.

Διαβάστε επίσης

Advertisement

O Ερντογάν θα εξάγει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Τουρκίας και στην Ευρώπη

Οι Ρώσοι παρουσιάζουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των 6.000 ευρώ

Λιπαντικά: Kάνεις αλλαγή κάθε 20 ή 30.000 χλμ.;

Advertisement