Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βρέθηκε θησαυρός σε κοντέινερ

Ελλάδα 19:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βρέθηκε θησαυρός σε κοντέινερ

ΝΕΑ

Βρέθηκε θησαυρός σε κοντέινερ

ΝΕΑ

Επί δέκα χρόνια ένα κοντέινερ σε λιμάνι της Κίνας έκρυβε στο εσωτερικό του ένα πολύ ιδιαίτερο μυστικό.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε συνηθίσει να αναφερόμαστε σε ανεύρεση ξεχασμένων αυτοκινήτων (τα λεγόμενα και barn finds), συνήθως παλαιών και μεγάλης αξίας. Θησαυροί που έμειναν για δεκαετίες στην σκόνη και την σκουριά γιατί κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ή από παραξενιές των ιδιοκτητών τους.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μία αντίστοιχη ανακάλυψη. Αλλά με ένα εντελώς διαφορετικό και πιο “μοντέρνο” τρόπο. Κάτι απόλυτα δικαιολογημένο αν σκεφτούμε ότι μιλάμε για αυτοκίνητα της Tesla.

Για την ακρίβεια 3 αυτοκίνητα της Tesla τα οποία βρέθηκαν σε ένα κοντέινερ στην Κίνα. Πρόκειται για τρία ολοκαίνουργια Tesla Roadster τα οποία είναι σε κατάσταση καινούργιου καθώς από τότε που έφθασαν στην Κίνα παραμένουν κλεισμένα στο κοντέινερ.

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό δεν είναι ξεκάθαρος. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο ιδιοκτήτης για δικούς του λόγους, δεν εμφανίστηκε ποτέ για να τα παραλάβει. Με τα χρόνια μάλιστα, το ποσό που θα χρειαζόταν να καταβάλει ανέβηκε κατά πολύ, μιας και χρεώθηκε και με το κόστος φύλαξης του κοντέϊνερ.

Πρόκειται για τρεις διαφορετικές εκδόσεις του σπορ μοντέλου της Tesla, με την πιο γρήγορη από αυτές να κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, δείχνοντας εδώ και πάνω από 10 χρόνια τις τεράστιες δυνατότητες που έφερνε η νέα τότε Tesla και η ηλεκτροκίνηση στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Advertisement

Κανείς δεν γνωρίζει την κατάσταση που βρίσκονται τα αυτοκίνητα μετά από 13 σχεδόν χρόνια ακινησίας. Και κυρίως δεν είναι εύκολο να ξέρει κάποιος την κατάσταση των μπαταριών οι οποίες έχουν μείνει αφόρτιστες τόσο μεγάλο διάστημα.

Advertisement

Πάντως αυτόν τον καιρό ένας αντιπρόσωπος από τις ΗΠΑ έχει αναλάβει τον επαναπατρισμό των αυτοκινήτων και την πώλησή τους. Τα οποία μάλιστα θέλει να τα δώσει ως τριάδα και όχι χωριστά.

Όσοι θέλουν ακόμα να αγοράσουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο, είναι πραγματικά μία μοναδική ευκαιρία να βρουν ένα Tesla Roadster το 2023 με τις ζελατίνες και με μηδενικά χιλιόμετρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ιδού ο Ελληνας μηχανικός που έβαλε «βόμβα» στην Tesla
Τρόμος: Ξαφνικά άνοιξε τεράστια τρύπα στο δρόμο (+video)
Πόσο αντέχουν οι μπαταρίες της Tesla;