Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βρε κάπου σε ξέρω, κάπου σε ξέρω!

Ελλάδα 13:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βρε κάπου σε ξέρω, κάπου σε ξέρω!

ΝΕΑ

Βρε κάπου σε ξέρω, κάπου σε ξέρω!

ΝΕΑ

Την είδαμε και στην Αθήνα κάποιες ημέρες πριν ζητοκραυγάζοντας! Εντυπωσίασε φορώντας… σχεδόν τίποτα αλλά ήταν χώρια από τα πανάκριβα αυτοκίνητά της! Σε ποια αναφερόμαστε; Στην μοναδική Lady Gaga που επιλέγει γρήγορα αυτοκίνητα για τη συλλογή της!

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να είναι ιδιότροπη και να ζήτησε συγκεκριμένα χρώματα λουλουδιών στο δωμάτιο της, να είναι επιλεκτική στο φαγητό της αλλά ήθελε να δοκιμάσει παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, να μπορεί να κυκλοφορεί και να την τραβούν φωτογραφίες ημίγυμνη και όλοι να την αποθεώνουν και να την έχουν ως πρότυπο, αλλά όλα αυτά όσο υπάρχουν φώτα τριγύρω!

Μετά βάζει τα ρούχα της και κυκλοφορεί σαν κανονικός άνθρωπος, αλλά όχι με συνηθισμένα αυτοκίνητα. Πριν από 2 χρόνια μη ξεχνάμε πως έκανε δώρο στον… εαυτό της ένα Audi R8 που της κόστισε κοντά στις 182.000 ευρώ. Αλλά αυτό ήταν οικονομικό σε σχέση με τα supercars που συχνά εμφανίζεται, όπως τη McLaren MP4-12C Spider.

Τώρα αυτό που μας προβληματίζει είναι άλλο. Ξέρει και μπορεί να τα οδηγεί ή τα έχει για να την τραβούν κι άλλες φωτογραφίες οι παπαράτσι; Πάντως, στο νέο της “φτωχικό” των 25.000.000 δολλαρίων έχει και 3 γκαράζ. Κάπως πρέπει να τα γεμίσει!

Advertisement
Advertisement