Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βραβείο σχεδιασμού για τη νέα Fabia

Ελλάδα 2:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βραβείο σχεδιασμού για τη νέα Fabia

ΝΕΑ

Βραβείο σχεδιασμού για τη νέα Fabia

ΝΕΑ

Ανάμεσα στα 4.928 σχέδια και προϊόντα από 1.994 κατασκευαστές, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες από 56 χώρες του κόσμου που συμμετείχαν στα φετινά βραβεία Red Dot, ήταν και μάλιστα ξεχώρισε η νέα Skoda Fabia.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Το μοντέλο της τσέχικης μάρκας είναι το όγδοο κατά σειρά δημιούργημά της που διακρίνεται στον εν λόγω θεσμό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, με τον τίτλο ‘Red Dot Award: Product Design’.

Η νέα Fabia που βρίσκεται αισίως στην τρίτη της γενιά, έχει ήδη ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στην Ευρώπη ενώ το λανσάρισμα της στην Ελληνική αγορά έχει προγραμματισθεί για τον Ιούνιο. Το βραβείο Red Dot απονεμήθηκε μετά από αξιολόγηση από 38 ειδικούς, συμπεριλαμβανομένων καθηγητών σχεδίασης, στιλίστες και δημοσιογράφους από 25 χώρες.

Advertisement
Advertisement

Η επιτροπή έλαβε υπόψη της διάφορα κριτήρια, όπως το επίπεδο καινοτομιών, την πρακτικότητα, την εργονομία και την αξιοπιστία. Το οικολογικό αποτύπωμα και η ευρυχωρία για τους επιβάτες, ήταν μερικοί ακόμη από τους παράγοντες που χάρισαν στη νέα Fabia αυτή τη διάκριση, σε έναν διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό σχεδίασης.

«Η νέα Fabia είναι πιο δυναμική και ολοκληρωμένη όσο ποτέ άλλοτε. Είναι η πιο συναισθηματική Fabia που έχει υπάρξει έως τώρα. Η βράβευση από το Red Dot μας δικαιώνει και μας δείχνει πως η νέα σχεδιαστική μας γλώσσα κινείται προς την σωστή κατεύθυνση», δήλωσε σχετικά ο Jozef Kabaň, επικεφαλής της σχεδιαστικής ομάδας της Škoda.