ΝΕΑ

Βραβείο καινοτομίας για την Volkswagen

Ελλάδα 10:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βραβείο καινοτομίας για την Volkswagen

ΝΕΑ

Βραβείο καινοτομίας για την Volkswagen

ΝΕΑ

Η Volkswagen κατέκτησε τον τίτλο “Most Innovative Volume Brand” στην έρευνα που διεξήγαγε το CAM. Επιπλέον, η Volkswagen τιμήθηκε με δύο ακόμα διακρίσεις, ως η πιο καινοτόμος μάρκα στις κατηγορίες “Interface & Connectivity” και “Autonomous Driving & Safety”.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Σύμφωνα με έρευνα του Center of Automotive Management, σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων PricewaterhouseCoopers, η Volkswagen επικράτησε και την φετινή χρονιά ως η πιο προηγμένη μάρκα οχημάτων μαζικής παραγωγής. Επί σειρά ετών, η έρευνα AutomotiveINNOVATIONS αναγνωρίζει μελλοντικές τάσεις και προφίλ καινοτομίας διαφορετικών μαρκών αυτοκινήτων, κρίνοντας από τις προηγμένες τεχνολογίες τους.

Η επίσημη ετυμηγορία της κριτικής επιτροπής για το φετινό νικητή ήταν: «Με 60 ανεξάρτητες καινοτομίες, η Volkswagen είναι μακράν η πιο καινοτόμος μάρκα οχημάτων μαζικής παραγωγής. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που μέτρησαν στο αποτέλεσμα ήταν το Trailer Assist, που διατίθεται για το Golf και το Tiguan για πρώτη φορά, και είναι παγκόσμια καινοτομία στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. 

Advertisement
Advertisement

Για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία διατίθεται “διαισθητικός” έλεγχος λειτουργιών μέσω χειρονομιών για τα συστήματα infotainment του ανανεωμένου Golf, αναβαθμίζοντας το επίπεδο άνεσης. Πρόσθετες καινοτομίες, όπως η εφαρμογή Doorbird, όπου το αυτοκίνητο μπορεί να συνδέεται με το σύστημα θυροτηλεόρασης στο σπίτι, συνετέλεσαν στην επιτυχία της Volkswagen σε αυτή την κατηγορία”.