Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βραβείο δημιουργικότητας για Opel

Ελλάδα 16:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βραβείο δημιουργικότητας για Opel

ΝΕΑ

Βραβείο δημιουργικότητας για Opel

ΝΕΑ

To 84o Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης αποτελεί παρελθόν όμως ακόμα αποτελεί θέμα συζήτησης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το περίπτερο της Opel, που είχε τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες οχημάτων στην ελβετική έκθεση, με τα Adam S, Adam Rocks, Astra OPC Extreme αλλά και μία σημαντική ανακοίνωση. Αυτή αφορούσε στην έλευση στην Ευρώπη του συστήματος υπηρεσιών άνεσης και ασφάλειας, OnStar από το 2015.

Το περίπτερο της γερμανικής μάρκας στη Γενεύη, με εμβαδό 1.544 m2 έκλεψε την παράσταση βαμμένο σε σκούρο μαύρο χρώμα ενώ ένα εκατομμύριο λυχνίες LED απεικόνιζαν τα εκθέματα της Opel σε ένα τεράστιο video wall 36 μέτρων. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τα OnStar και IntelliLink μέσω τερματικών, ακόμα και να ‘συμμετάσχουν’ στα δρώμενα του Σαλονιού.

Advertisement
Advertisement

Η συνολική εικόνα χάρισε στην μάρκα από το Ράσελχαϊμ το Βραβείο Δημιουργικότητας. Πρόκειται για ένα θεσμό που ιδρύθηκε από το Club de publicitéet de communication de Genève (CPG) και προσκαλεί κάθε χρόνο ομάδα ειδικών της επικοινωνίας στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Αφού επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα και συζήτησε με τους εκπροσώπους τους, η κριτική επιτροπή αποφάσισε να απονείμει το Βραβείο Δημιουργικότητας στην Opel.

Παράλληλα, η γερμανική ομάδα πήρε και ένα βραβείο… ομορφιάς, στο διαγωνισμό Miss Auto Salon που διοργανώθηκε για 16η φορά, από τον εκδοτικό οίκο AUTO&Wirtschaft  και την πλατφόρμα αυτοκινήτου car4you.ch. Η κριτική επιτροπή επέλεξε την Chantal Breitinger που τραβούσε τα βλέμματα στο περίπτερο της Opel, ως την πιο όμορφη οικοδέσποινα του φετινού Σαλονιού. Η ελκυστική φοιτήτρια της νομικής ήταν ένα από τα 82 άτομα του προσωπικού που επάνδρωσαν το περίπτερο της μάρκας.