Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βράβευση τεσσάρων μοντέλων της Volkswagen

Ελλάδα 14:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βράβευση τεσσάρων μοντέλων της Volkswagen

ΝΕΑ

Βράβευση τεσσάρων μοντέλων της Volkswagen

ΝΕΑ

Στο διεθνή θεσμό Plus X Award 2016, το βραβείο της Καινοτομίας “Product of the Year 2016/ 2017” απονεμήθηκε σε τέσσερα μοντέλα της Volkswagen: στο νέο Tiguan, στο Touran, στο μελλοντικό Phideon (που θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα) και στο πρωτότυπο όχημα T-Cross Breeze.

Advertisement
Advertisement


Το βραβείο αυτό, προορίζεται μόνο για τις καινοτομίες που έχουν κερδίσει τις περισσότερες υποκατηγορίες – σφραγίδες ποιότητας – του θεσμού. Τόσο το νέο Tiguan όσο και το Touran εξασφάλισαν τα βραβεία Compact SUV of the Year 2016/ 2017” και Compact MPV of the Year 2016/ 2017” αντίστοιχα για την υψηλή ποιότητα, το σχεδιασμό, την ευκολία χρήσης και τη λειτουργικότητά τους.
Το νέο Phideon, ένα saloon μοντέλο ειδικά σχεδιασμένο για την Κινέζικη αγορά, έλαβε τις ίδιες σφραγίδες ποιότητας όπως τα Tiguan και Touran και βραβεύτηκε σαν το Premium Saloon of the Year 2016/ 2017”.
Επιπλέον, στο πρωτότυπο όχημα T-Cross Breeze, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, απονεμήθηκε ο τίτλος Automotive Concept Vehicle of the Year 2016/ 2017″. Το T-Cross Breeze είναι το πρώτο ανοιχτό SUV στην κατηγορία του με υπερυψωμένη θέση καθισμάτων.

Ο θεσμός Plus X Award που βραβεύει κάθε χρόνο από το 2003, καινοτόμα προϊόντα από την  τεχνολογία, τον αθλητισμό και το lifestyle, θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς και απαρτίζεται από μια διεθνή κριτική επιτροπή προερχόμενη από 25 βιομηχανίες