Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volvo XC90: Για όλες τις εποχές (video)

Ελλάδα 7:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volvo XC90: Για όλες τις εποχές (video)

ΝΕΑ

Volvo XC90: Για όλες τις εποχές (video)

ΝΕΑ

Μπορεί να γεννήθηκε στο… παγωμένο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, όμως το νέο XC90 είναι ένα αυτοκίνητο που έχει κατασκευαστεί για να αισθάνεσαι “σαν τη ζεστασιά του σπιτιού σου”…

Advertisement
Advertisement

Αυτή είναι μία από τις βασικές στρατηγικές λανσαρίσματος που θα χρησιμοποιήσουν οι Σουηδοί, για το νέο πολυτελές SUV τους, του οποίου το λανσάρισμα ξεκινάει προοδευτικά σε όλο το κόσμο.

Πέρα απο την ποιότητα κύλισης του XC90 σε όλα τα εδάφη, οι Σουηδοί θέλουν να δώσουν έμφαση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και το πως δούλεψαν σε αυτό. “Στη Σουηδία, το εξαιρετικό design είναι τρόπος ζωής και όχι πολυτέλεια. Πρώτα, σκεφτόμαστε τι χρειάζονται οι άνθρωποι και τι θα κάνει τη ζωή τους ευκολότερη. Δεν αναλωνόμαστε σε μια ανούσια επίδειξη τεχνολογίας”, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το εσωτερικό του νέου Volvo XC90 συνδυάζει υλικά όπως μαλακό δέρμα και ξύλο, με χειροποίητες λεπτομέρειες, όπως χειριστήρια κατεργασμένα με αδαμαντοκοπή για το κουμπί διακοπής/εκκίνησης του κινητήρα και το κουμπί έντασης του ήχου.

Advertisement
Advertisement

“Οι λεπτομέρειες αυτές έχουν σχεδιαστεί να αποτελέσουν τα κοσμήματα του εσωτερικού”, λέει ο Robin Page, διευθυντής εσωτερικού design της Volvo. Ένα design που προέρχεται από τη Σουηδία, τον τόπο όπου το design υπάρχει για να βοηθά τους ανθρώπους.

Ο Thomas Ingenlath, αντιπρόεδρος design, εξηγεί πώς είναι να κάθεται κανείς μέσα στο XC90: “Είναι φωτεινό και ζεστό, όπως ένα σουηδικό σαλόνι. Ένα μέρος που σε κάνει να αισθάνεσαι τόσο άνετα που δεν θέλεις να φύγεις. Με το νέο Volvo XC90, θελήσαμε να επαναπροσδιορίσουμε το πολυτελές SUV, ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω. Θέλαμε να είναι έξυπνο και διαισθητικό, αλλά όχι περίπλοκο στη χρήση του. Γιατί στη Σουηδία, βρίσκουμε κομψές λύσεις σε περίπλοκα προβλήματα”.

Παράλληλα οι Σουηδοί τονίζουν: Το νέο Volvo XC90 είναι ένα αυτοκίνητο για όλες τις εποχές…

Advertisement

Δείτε το χαρακτηριστικό video:

Advertisement