Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volvo XC40: Βαρύ καμουφλάζ πριν την αποκάλυψη

Ελλάδα 23:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volvo XC40: Βαρύ καμουφλάζ πριν την αποκάλυψη

ΝΕΑ

Volvo XC40: Βαρύ καμουφλάζ πριν την αποκάλυψη

ΝΕΑ

Πολλαπλά ομολογουμένως στρώματα παράξενης μεταμφίεσης χρησιμοποιούνται στην προκειμένη περίπτωση, για να καλύψουν επαρκώς το μικρότερο crossover που κατασκεύασε ποτέ η Volvo. Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο XC40. Μιλάμε για πολύ καμουφλάζ…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Παρόλο που το πρώτο XC40 θα κάνει το ντεμπούτο του σε λίγους μόνο μήνες, η Volvo δεν είναι πρόθυμη ακόμη να αφαιρέσει κάποια από τις καμουφλάζ. Οι κατάσκοποι κατάφεραν να πάρουν μερικές εικόνες από ένα από τα δοκιμαστικά οχήματα χωρίς το κάλυμμα, αλλά ακόμα και η χοντρή ποσότητα του υλικού στο σώμα του νέου Volvo, έκανε καλή δουλειά για να κρύψει το πραγματικό σχέδιο του crossover.

Μόλις η μεταμφίεση θα βγει, θα πρέπει λογικά να αποκαλύψει ένα κομψό αμάξωμα στο ίδιο πνεύμα με το μεγαλύτερο XC60 που εισήχθη τον Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η σειρά XC40, έχει σχεδιαστεί για να αντιταχθεί στα BMW X1, Audi Q3 και Mercedes GLA. Θα αποτελέσει το πρώτο μοντέλο της Volvo που θα χτιστεί επάνω στην πρόσφατα εξελιγμένη πλατφόρμα CMA. Θα ανοίξει επίσης το δρόμο για όλη τη σειρά 40, συμπεριλαμβανομένου ενός sedan S40, με σκοπό την καταπολέμηση του A3 Sedan και της CLA/A-Class Sedan. Ένα V40 και ο ομόλογός του Country Cross, είναι επίσης στην ημερήσια διάταξη να παρουσιαστούν τα επόμενα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Volvo-xc40-spy-tsiro-640Volvo-xc40-spy-final-tsiro-640