Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βόλτες με το απόλυτο off road όχημα

Ελλάδα 9:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βόλτες με το απόλυτο off road όχημα

ΝΕΑ

Βόλτες με το απόλυτο off road όχημα

ΝΕΑ

Τη δυνατότητα να βιώσουν την εμπειρία του να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο πανεύκολα έχουν οι επισκέπτες του Μουσείου του Unimog, στο Γκαγκενάου της Γερμανίας. Η Mercedes-Benz παρέδωσε ένα Unimog U 4023 με χώρο για 6 επιβάτες (συν τον οδηγό), το οποίο θα πραγματοποιεί διαδρομές επίδειξης σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή.

Advertisement
Advertisement

Το Unimog με τον 4κύλινδρο diesel των 230 ίππων και της θηριώδους ροπής των 91,8 kgm προσφέρει αναβάσεις με απίστευτη κλίση, ώστε οι επιβάτες να βλέπουν από το παρμπρίζ μόνο τον ουρανό και καθόλου το έδαφος! Περνάει επίσης πάνω από πεσμένους κορμούς δέντρων αλλά και διασχίζει πλαγιές με κλίση 30 μοιρών.

Κάθε χρόνο περίπου 20.000 άτομα επισκέπτονται το Μουσείο του Unimog, εκ των οποίων οι μισοί εκμεταλλεύονται (με εισιτήριο) την ευκαιρία για μία ακραία εμπειρία εκτός δρόμου, διάρκειας 10 λεπτών. Το Unimog συμπλήρωσε φέτος 70 χρόνια ιστορίας, καθώς οι δοκιμές εξέλιξής του άρχισαν τον Οκτώβριο του 1946.

Abenteuerliche Unimog-Geländefahrt: Neuer Unimog U 4023 mit Doppelkabine für die Geländefahrten des Unimog Museums in Gaggenau

Advertisement
Advertisement