Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Tiguan

To Volkswagen Tiguan ξέρει να ελίσσεται

Ελλάδα 18:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Volkswagen Tiguan ξέρει να ελίσσεται

VW Tiguan

To Volkswagen Tiguan ξέρει να ελίσσεται

VW Tiguan

Ένα από τα γερά χαρτιά της νέας γενιάς του Volkswagen Tiguan, αφορά στην γεμάτη τεχνολογική φαρέτρα που διαθέτει. Τόσο σε ότι αφορά σε συστήματα ασφαλείας όσο και σε συστήματα που κάνουν τη ζωή του οδηγού πιο εύκολη.

Advertisement
Advertisement

Ένα από αυτά είναι το Trailer Assist, ένα ηλεκτρονικό βοήθημα που κάνει τους ελιγμούς ρυμουλκούμενου… παιχνιδάκι. Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητό σας μπορεί να αναλάβει τον έλεγχο του τιμονιού, όταν πραγματοποιείτε ελιγμούς με ρυμουλκούμενο.

Όσοι έχετε βρεθεί σε αυτή τη θέση, ξέρετε καλά πως οι ελιγμοί με ρυμουλκούμενο μπορεί να είναι βασανιστήριο για τον άπειρο οδηγό, διότι το ρυμουλκούμενο δεν αντιδρά πάντα όπως θα περιμένατε. Η γωνία τιμονιού λοιπόν, είναι το κλειδί για την όπισθεν με ακρίβεια.

Στο γερμανικό μοντέλο  ο οδηγός μπορεί να επιλέξει όπισθεν, να πατήσει το κουμπί βοήθειας στάθμευσης και να χρησιμοποιήσει τον διακόπτη ρύθμισης καθρεφτών για να εισάγει τη γωνία και την κατεύθυνση προς την οποία θέλει να στρίψει το ρυμουλκούμενο. Το Tiguan κατευθύνεται τώρα αυτόματα ενώ ο οδηγός διατηρεί τον έλεγχο για την αλλαγή ταχυτήτων, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα.

Advertisement
Advertisement

Tiguan-boat640

Το σύστημα Trailer Assist είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό του Volkswagen Tiguan.