Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volkswagen: Τέλος η 3θυρη και station wagon έκδοση για το Golf;

Ελλάδα 8:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volkswagen: Τέλος η 3θυρη και station wagon έκδοση για το Golf;

ΝΕΑ

Volkswagen: Τέλος η 3θυρη και station wagon έκδοση για το Golf;

ΝΕΑ

Ένα περίπου χρόνο θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη για να δούμε την νέα γενιά του Volkswagen Golf. Σύμφωνα όμως με τελευταίες αναφορές, από την γκάμα του μοντέλου ενδέχεται να απουσιάζει η τρίθυρη έκδοση αλλά και η station wagon. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η αναφορά που υποθέτει την απουσία της τρίθυρης αλλά και της station wagon έκδοσης της επόμενης γενιάς του Golf μας έρχεται από το βρετανικό Autocar, το οποίο επικαλείται πηγές εντός της Volkswagen χωρίς ωστόσο να τις κατονομάζει.

Ο λόγος για το πιθανό “κόψιμο” αυτών των αμαξωμάτων από την γκάμα του δημοφιλούς μοντέλου της γερμανικής εταιρίας έχει να κάνει με την μειωμένη ζήτηση για αυτούς τους τύπους αμαξώματος από το κοινό, το οποίο έχει στρέψει την προσοχή του στα SUV και τα crossover μοντέλα.

vw-golf-640

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το Autocar αναφέρει πως το επόμενο Golf θα προσπαθήσει να προσελκύσει αγοραστές που θέλουν να επιλέξουν μικρότερο σε μέγεθος αυτοκίνητο από αυτό που ήδη έχουν, στοχεύοντας σε ενδιαφερόμενους που έχουν στην κατοχή τους BMW Σειρά 3 ή Mercedes C-Class.

Το επόμενο VW Golf αναμένεται να είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το υπάρχον, σαφώς πιο πολυτελές και την ίδια στιγμή σημαντικά πιο προηγμένο, με εσωτερικό από το οποίο θα απουσιάζουν οι συμβατικοί διακόπτες, έχοντας δώσει την θέση τους σε κουμπιά αφής. Εκτεταμένη θα είναι φυσικά και οι χρήση οθονών αφής, ενώ τελευταίας γενιάς αναμένεται να είναι και τα συστήματα συνδεσιμότητας και αυτόνομης οδήγησης.