Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Volkswagen T-Cross σε νέες δοκιμές

Ελλάδα 3:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Volkswagen T-Cross σε νέες δοκιμές

ΝΕΑ

Το Volkswagen T-Cross σε νέες δοκιμές

ΝΕΑ

Η Volkswagen βρίσκεται στην τελευταία φάση δοκιμών του μικρού SUV της, T-Cross που πλέον ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με ελάχιστο καμουφλάζ.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η πρεμιέρα του T-Cross αναμένεται τον Οκτώβριο και στα πρωτότυπα δοκιμών που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στους ευρωπαϊκούς δρόμους με ελάχιστο καμουφλάζ φαίνεται πως θα υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με το μεγαλύτερο T-Roc.

To T-Cross θα είναι το τέταρτο SUV στη γκάμα της VW και φυσικά το πιο προσιτό καθώς θα τοποθετείται κάτω από το T-Roc όχι μόνο σε μέγεθος αλλά και σε τιμή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εταιρία το μικρό SUV θα έχει μήκος 4.107 μέτρα, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το Polo, ενώ θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα MQB A0. Ωστόσο σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρίας θα είναι το πιο ευρύχωρο που υπάρχει στην κατηγορία των B-SUV.

VW-T-Cross-Erlkoenig-articleDetail-39765432harpi640

Advertisement
Advertisement

Στο χώρο του κινητήρα κυρίαρχο ρόλο θα έχει ο 1.0 TSI στις εκδόσεις των 95 και 115 ίππων ενώ η πιο ισχυρή έκδοση θα κινείται από τον 1.5 TSI με 150 ίππους. Αντίστοιχα θα υπάρχει και μια πετρελαιοκίνητη έκδοση με τον 1.4 TDI με 95 ίππους. Όλα τα μοντέλα θα είναι μπροσθιοκίνητα ενώ θα προσφέρονται με χειροκίνητο αλλά και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Οι πωλήσεις του T-Cross αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2019.