Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volkswagen T-Cross: Επίσημη αποκάλυψη τέλη Οκτώβρη

Ελλάδα 21:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volkswagen T-Cross: Επίσημη αποκάλυψη τέλη Οκτώβρη

ΝΕΑ

Volkswagen T-Cross: Επίσημη αποκάλυψη τέλη Οκτώβρη

ΝΕΑ

Τρεις ημέρες πριν από την εθνική μας επέτειο θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Volkswagen T-Cross, του νέου μικρού SUV με τις συμπαγείς διαστάσεις της γερμανικής εταιρίας. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το T-Cross που έχει κάνει πολλές φορές μέχρι σήμερα την εμφάνισή του, επίσημα ή ανεπίσημα, θα αποκαλυφθεί από την Volkswagen στις 25 Οκτωβρίου, σύμφωνα με αναφορά του motor1.com.

volkswagen-t-cross-640

Από αυτά που καταλαβαίνουμε, στις 25 του μήνα δεν θα γίνει η πλήρη αποκάλυψη του νέου μικρού SUV των Γερμανών, η οποία αναμένεται περίπου δύο εβδομάδες αργότερα, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί στο Sao Paolo της Βραζιλίας.

Advertisement
Advertisement

Το T-Cross έχει χτιστεί γύρω από την MQB A0 πλατφόρμα των Γερμανών, την ίδια δηλαδή που χρησιμοποιεί και το Polo. Σε σχέση με εκείνο παρουσιάζεται μεγαλύτερο σε όλες τις φυσικές τους διαστάσεις και με μήκος περί τα 4,2 μ. αναμένεται να προσφέρει ικανοποιητικούς χώρους για μια τετραμελή οικογένεια και για τις αποσκευές της.

Στα δυνατά χαρτιά του μοντέλου συγκαταλέγεται το μεγάλο εύρος εξατομίκευσης που θα προσφέρει η Volkswagen και για τις ευρωπαϊκές αγορές εικάζεται ότι θα χρησιμοποιεί τους υπετροφοδοτούμενος τρικύλινδρους κινητήρες της VW αλλά και τον 4κύλινδρο diesel των 1,6 λίτρων της εταιρίας.