Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volkswagen ID. Buzz GTX: Επίσημα, με 340 ίππους!

Ελλάδα 10:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volkswagen ID. Buzz GTX: Επίσημα, με 340 ίππους!

ΝΕΑ

Volkswagen ID. Buzz GTX: Επίσημα, με 340 ίππους!

ΝΕΑ

Το ισχυρότερο επιβατικό βαν της Volkswagen είναι το ID. Buzz GTX το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα και έχει επιδόσεις αντίστοιχες ενός GTI.

Advertisement
Advertisement

Η Volkswagen αποκάλυψε το ID. Buzz GTX, την κορυφαία έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου βαν της το οποίο δημιουργήθηκε για να συνεχίσει την ιστορία του κλασικού μοντέλου της στη σύγχρονη εποχή.

Όπως ανακοινώθηκε, η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς του φτάνει τους 340 ίππους (όταν στην κανονική έκδοσή του είναι 204 ίπποι). Το ID. Buzz GTX διαθέτει σύστημα τετρακίνησης 4MOTION, δηλαδή έχει δύο ηλεκτροκινητήρες. Ο εμπρός αποδίδει 109 ίππους και ο πίσω 286 ίππους, αντίστοιχα.

Το ID. Buzz GTX θα διατίθεται σε δύο εκδοχές αναφορικά με το μεταξόνιό του. Στην κανονική, η ενεργειακή χωρητικότητα των μπαταριών του είναι 79 kWh και στην επιμηκυσμένη 86 kWh. Και στις δύο η τελική ταχύτητά του περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 160 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο θα διατίθεται τόσο σε πενταθέσια εκδοχή όσο και σε εξαθέσια ή επταθέσια. Ο εξοπλισμός του είναι αναβαθμισμένος και σύμφωνος με τον χαρακτήρα της έκδοσης. Οι τροχοί του είναι διάστασης 21 ιντσών, η οθόνη στον πίνακα οργάνων είναι 12,0 ιντσών και η έγχρωμη οθόνη αφής 12,9 ιντσών, αντίστοιχα.